Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η επίσημη φωτογράφιση της Team Hellas

Ένα μήνα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργάνωσε στην έδρα της, την επίσημη φωτογράφιση της Team Hellas.

Στη φωτογράφιση της Team Hellas πήραν μέρος οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μαζί με τους προπονητές τους και μαζί τους φωτογραφήθηκαν και τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τα μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και τους είπε: «Θέλω ένα πράγμα να σας πω. Να πάτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ζήσετε, να το χαρείτε, να σας μείνουν ωραίες αναμνήσεις γιατί είναι η κορυφαία στιγμή κάθε αθλητή. Να πηγαίνει και να λαμβάνει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες πόσο μάλλον όταν είναι Έλληνας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν ξεκινήσει από εδώ. Να προσπαθήσετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε και τότε θα γυρίσετε ευχαριστημένοι, είτε με μετάλλια είτε χωρίς μετάλλια. Αλλά σε κάθε περίπτωση να το ζήσετε, αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί θα το θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή. Καλή επιτυχία να έχετε!»

 

Στην υποδοχή των αθλητών ήταν και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο Ολυμπιακός Ακόλουθος Μιχάλης Φυσεντζίδης που επίσης ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ομάδα.

Στη φωτογράφιση ήταν αθλητές και αθλήτριες από την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, το στίβο, τη σκοποβολή, την κωπηλασία, την ιστιοπλοΐα, την ιππασία, την ξιφασκία και την επιτραπέζια αντισφαίριση.