Ο Δημοσθένης Ταμπάκος στην “Η αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων” στην Μύκονο

Ο Δημοσθένης Ταμπάκος στην “Η αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων” στην Μύκονο

Στο νησί της Μυκόνου βρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2004 στους  κρίκους της ενόργανης γυμναστικής, Δημοσθένης Ταμπάκος για να παρακολουθήσει εκδήλωση με θέμα την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων από μαθητές του νησιού.

Η εκδήλωση με τίτλο: “Η αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων” πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 28 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Άνω Μέρας «Το Παναγιωτάκι». Περιελάμβανε αναπαράσταση της τελετής αφής της φλόγα, της λαμπαδηδρομίας, της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, επίδειξη αθλημάτων των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων και τελετή λήξης.

Με την ευκαιρία, ο Δημοσθένης μίλησε στα παιδιά για τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού, το σεβασμό, την φιλία και την αριστεία και τα ενθάρρυνε στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου Πέτρος Σταυρακόπουλος τίμησε τον Δημοσθένη Ταμπάκο για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Το παρόν επίσης έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθανάσιος Αγορογιάννης, η Εντεταλμένη Τουρισμού Ελένη Κοντιζά οι Πρόεδροι των κοινοτήτων Μυκονίων και Άνω Μεράς καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί εκτενές φωτογραφικό υλικό.