Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου το 1o SUMMER ROWING CAMP 2022

Tο πρώτο καλοκαιρινό κωπηλατικό camp οργανώθηκε στην κατασκήνωση YuppiCamp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής  (στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής).

Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία των προπονητών ανάπτυξης σε συνεργασία με την  Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Δόθηκε η ευκαιρία σε περισσότερα από εκατό παιδιά να απασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες – παιχνίδια – εκμάθηση κωπηλασίας και τήρηση κανόνων ασφαλείας.
Γιάννης Βράμπας – Γιάννης Χρήστου- Νίκος Γκουντούλας- Γιάννης Τσίλης – Μαίη Εμμανουηλίδου
Στο camp έδωσαν το παρόν οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για τις Ολυμπιακές Αξίες και το ευ αγωνίζεσθε και τις εμπειρίες τους από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και αποκάλυψαν μερικά από τα μυστικά των επιτυχιών τους. Στο τέλος μοίρασαν σε όλα τα παιδιά το βιβλίο “Πέντε κύκλοι ένας κόσμος”. Τους συνόδευε η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Μαίη Εμμανουηλίδου και ο πρόεδρος της κωπηλατικής ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας ο οποίος είναι και πρόεδρος των ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στους προπονητές και τις προπονήτριες:  Σοφία Τασιού ΟΕΑ/ΝΑΒ, Άννα Μπρέστα /ΔΝΟΗ,
Βασίλη Τσανταρλιώτη/Πεθελινού, Δήμητρα Γιαννιού και Μαριαλένα Καραμπέρη και Νίκος Γκουντούλας, παγκόσμιος πρωταθλητής διπλού σκιφ ανδρών.