#BEACTIVE – Εκδήλωση βράβευσης φορέων 2021-2022

#BEACTIVE – ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
Photo album-Εκδήλωση βράβευσης φορέων 2021-2022!
❤️Ήταν μία υπέροχη γιορτή, μία λιτή εκδήλωση αφιερωμένη σε όλους τους φορείς που έκαναν αθλητικές, εκπαιδευτικές, και πολιτιστικές δράσεις τη διετία 2021-2022. Και το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τις προσπάθειες όλων, ήταν να τους βραβεύσουμε ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους και τη στήριξή τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα #BEACTIVE και το εθνικό πρόγραμμα της Ελλάδας BeActiveHellas.
Την εκδήλωσή μας παρουσίασε η καταπληκτική Βίκυ Σπύρου❤️, δημοσιογράφος της ΕΡΤ.
Θεωρήσαμε χρέος μας να ξεκινήσουμε την εκδήλωση με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, ως ελάχιστη ένδειξης τιμής στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας.
Συνεχίσαμε με:
✅Εντυπωσιακό αθλητικο-χορευτικό δρώμενο σε «ζουλού» ύφος με ακροβατικές ασκήσεις‍♀️ από τα κορίτσια της Χριστίνας Ψαράκη και τον Αθλητικό Σύλλογο Πρωτοπορία της Ελληνοαγγλικής Αγωγής Ελληνοαγγλική Αγωγή-ΑΣ Πρωτοπορία. Είκοσι κορίτσια‍♀️ διαφόρων ηλικιών έδωσαν μία ευχάριστη νότα, συνδυάζοντας τον χορό με την άθληση, μεταφέροντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους, κάθε μέρα του χρόνου.
✅Απολογισμό των προγραμμάτων του 2021 και 2022, σε Ευρώπη και Ελλάδα, αναφορά στη χρηματοδότηση του #BEACTIVE από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και περιγραφή των πυλώνων του Ευρωβαρόμετρου στον αθλητισμό από τον Εθνικό Συντονιστή κ. Διονύση Καρακάση Dionisis Karakasis.
✅Σύντομο χαιρετισμό από τον Ηλία Μάστορα Elias Mastoras , τον νικητή των #BEACTIVE_Awards 2022 στην κατηγορία Local Hero, με το πρόγραμμα “A Ball for All” A Ball for All, μία διεθνή καμπάνια για τα άτομα με οπτική αναπηρία που έχουν ήδη υιοθετήσει 213 χώρες.
✅Χαιρετισμό και ομιλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής #BeActiveHellas κ. Γιώργου Μαυρωτά George Mavrotasv για τις ευεργετικές επιδράσεις του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα (στα άτομα, την κοινωνία, την οικονομία, την εικόνα της χώρας).
✅Χαιρετισμό του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος δεν κατάφερε να βρίσκεται μαζί μας λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων. Τον χαιρετισμό ανέγνωσε η νομική του σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής μας κα Λαμπρινή Κουσιωρή Λαμπρινή Κουσιωρή.
Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης όσο και ο γγΑ κ. Μαυρωτάς συμμετείχαν ενεργά σε πολλές εκδηλώσεις και τα δύο έτη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο (θα αναρτηθούν σύντομα) με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα των δράσεων και των δύο ετών, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των συμμετεχόντων φορέων στο πρόγραμμα.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» δήμαρχοι και εκπρόσωποι περιφερειακών και δημοτικών αρχών, πρόεδροι και μέλη ΔΣ αθλητικών ομοσπονδιών, σωματείων, συλλόγων, κοινωνικών οργανώσεων και φορέων. Παρούσες και οι πρέσβειρες του #BEACTIVE στην Ελλάδα, Βούλα Ζυγούρη Voula Zygouri B, Ολυμπιονίκης της Πάλης‍♀️ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Olympionikes Ellados, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια TaeKwonDo, Kelly Loufaki – Κέλλυ Λουφάκη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με Αμαξίδιο‍ οι οποίες με τις επιτυχίες τους και την αφοσίωσή τους στο αθλητικό ιδεώδες εμπνέουν τη νέα γενιά.
➡️Στο ακόλουθο λινκ μπορείτε να δείτε το δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού General Secretariat of Sports για την εκδήλωσή μας.
Και εδώ⬇️⬇️⬇️ όλες οι φωτογραφίες της εκδήλωσης:
Catering: Όλον Catering Alexandros Poulimenos