«Στοχεύουμε στην άθληση» – Τουρνουά σκοποβολής με αεροβόλο όπλο

«Στόχευσαν στην Άθληση» ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς (Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος (επίσης Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης), ο πρόεδρος της Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Γιάννης Κωστάκης και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο ψυχαγωγικό τουρνουά Σκοποβολής με αεροβόλο όπλο με τον γενικό τίτλο «Στοχεύουμε στην άθληση».

Η δράση διοργανώθηκε από το BeActiveHellas στο ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο των δράσεων της Eυρωπαϊκής Eβδομάδας Αθλητισμού #BEACTIVE, Υλοποιήθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/9/2023 11:00-14:00 στην αίθουσα τύπου του ανοιχτού κολυμβητηρίου ΟΑΚΑ, με την πολύτιμη συμβολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ η οποία παραχώρησε τον χώρο και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας η οποία εξασφάλισε τον τεχνικό εξοπλισμό καθώς και την παρουσία προπονητών.

Το τουρνουά είχε συμμετοχικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και αποσκοπούσε στο να διαδώσουμε πρώτοι εμείς, οι άνθρωποι της ελληνικής αθλητικής οικογένειας, μήνυμα ενάντια στη σωματική αδράνεια, με έμφαση στη συμμετοχή και όχι στη διάκριση. Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη δράση, μυήθηκαν στο άθλημα και έστειλαν το μήνυμα της δια βίου άσκησης!!!

Στο γενικό πρόσταγμα της διοργάνωσης η Olympian σκοποβολής Άγης Κασούμη και επιτίμο μέλους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ),  η οποία  συντόνισε άρτια αρχάριους και προχωρημένους! Όλοι δοκίμασαν τις δυνατότητές τους και κυρίως, πέρασαν λίγες ευχάριστες ώρες στο πλαίσιο της εργασιακής άθλησης.

** Η δράση αφιερώθηκε με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη των δύου πηρεσιακών στελέχών του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, υπαλλήλων της  Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: Γιώργου Σοφρωνά και Βασιλικής Ηλιοπούλου που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από κοντά μας εκείνες τις ημέρες.