Στιγμές από την εκδήλωση της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Συλλόγων Ολυμπιονικών Ελλάδας και Γεωργίας

Στιγμές από την εκδήλωση της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Συλλόγων Ολυμπιονικών Ελλάδας και Γεωργίας

Μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, ο Πρέσβης της Γεωργίας κ. Josif Nanobashvli, οι ακόλουθοι Ολυμπιονίκες: Νίκη Μπακογιάννη, Εύη Μωραϊτίδου, Χρήστος Παπανικολάου, Δημήτρης Καφφάτος, Μαρία Καραγιαννοπούλου, Βούλα Ζυγούρη, Μαρία Βρυώνη, Αμιραν Καρντάνοφ, Γιώργος Χατζηιωαννίδης κ.α… Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι των φορέων: Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας (κ. Ντόρα Πάλλη), Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (Δρ. Ιωάννα Μάστορα), ΓΓΑ (κ.κ. Διονύσης Καρακάσης & Τάσος Μπασιούκας), Δήμος Πετρούπολης, (κ. Σωτήρης Αμαριανακης), Επιτροπή Γυναικά & Αθλητισμός ΕΟΕ (κ. Ιωάννα Μωραϊτη), Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. α … τους οποίους ευχαριστούμε για την διαρκή συνεργασία και υποστήριξη. Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Πάτση από το Catering “Πάτσης” για την ευγενική χορηγία!!!

Παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ κ. Σπύρου Καπράλου, του Πρέσβη της Γεωργίας στην Αθήνα κ. Josif Nanobashvili και πλήθους Ολυμπιονικών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η επισημοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Συλλόγων Ολυμπιονικών της Ελλάδας και της Γεωργίας. Πιο αναλυτικά οι Πρόεδροι των 2 Συλλόγων Βούλα Κοζομπόλη και Κάχι Καχιασβίλι υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας που συνέταξε και ανέγνωσε η Γ.Γ του ΣΕΟ Βούλα Ζυγούρη, για την προαγωγή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Υγείας και της Παιδείας, μέσα από κοινές δράσεις των μελών τους στις 2 χώρες, ενώ παράλληλα τίμησαν τον Πρόεδρο της ΕΟΕ και τον Πρέσβη της Γεωργίας για την υποστήριξη που παρέχου. Η υπογραφή του μνημονίου αποτυπώθηκε χορογραφικά από τις μικρές αθλήτριες Έλλη, Εβιάννα και Γεωργία, του Συλλόγου ΣΦΙΓΑ, της Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής, Εύας Χριστοδούλου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργιανών Ολυμπιονικών Κάχι Καχιασβίλι μεταξύ άλλων δήλωσε:”Είναι διπλή η χαρά μου που οι Σύλλογοι Ολυμπιονικών στους οποίος ανήκω, συνεργάζονται πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο, για να διαδώσουν τις Ολυμπιακές Αξίες του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού στις 2 χώρες μας, μέσα από κοινές δράσεις”, ενώ από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη πρόσθεσε: “Εύχομαι αυτή η συνεργασία να αποτελέσει την αφορμή για περαιτέρω προσέγγιση και σύσφιξη των σχέσεων σε κοινές δράσεις, Ολυμπιονικών από όλα τα μέρη του κόσμου”….