Οι πρέσβειρες του #BEACTIVE Βούλα Ζυγούρη και Εύη Μωραϊτίδου στο Δήμο Παλλήνης

Με μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα #BEACTIVE και τις δράσεις του BeActiveHellas το πανελλαδικά πρωτοπόρο πρόγραμμα οικογενειακού αθλητισμού
«Γονιός παιδί 👨‍👩‍👧‍👦– Αθλούμαστε μαζί»
που υλοποιείται στον Δήμος Παλλήνης εδώ και αρκετά χρόνια και έχει σκοπό την παρότρυνση όλης της οικογένειας να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες!
📍Έτσι, το Σάββατο 8 Απριλίου περίπου 300 γονείς👫👩‍🦰🧔 και παιδιά👶👧🧒 συναντήθηκαν στο αθλητικό κέντρο Παλλήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» και πέρασαν μαζί ένα δίωρο ευχάριστου, δημιουργικού και ποιοτικού χρόνου, μέσα από παιγνιώδεις συν-ασκήσεις αθλημάτων που οργανώθηκαν από τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης, στα γήπεδα Μπάσκετ🏀, Ποδοσφαίρου⚽️, Βόλεϊ🏐, Τένις🎾 και Στίβου🏃‍♀️🏃🏃‍♂️.
📍Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομη ομιλία του Καθηγητή Αθλητικής Ψυχολογίας Σ.Ε.Φ.Α.Α. Νεκτάριου Σταύρου Nektarios Stavrou, σχετικά με την αντιμετώπιση των παιδιών από τους γονείς στο κεφάλαιο «αθλητισμός».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους οι πρέσβειρές μας Βούλα Ζυγούρη Voula Zygouri B, Ολυμπιονίκης της Πάλης🤼‍♀️ και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Olympionikes Ellados και Εύη Μωραϊτίδου Evi Moraitidou, Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης🤽‍♀️, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών καθώς και το μέλος της Επιτροπής μας Μαρία Παπαδοπούλου Maria Papadopoulou, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
👌Μια πολύ ωραία γιορτή🎊 του αθλητισμού! Συγχαρητήρια 👏👏👏σε όλους!