Η Οργανωτική Επιτροπή του “Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020” στο Πολεμικό Μουσείο την Εικαστική Έκθεση με θέμα “Ευ Αγωνίζεσθαι”

#BEACTIVE #BeActiveHellas
Η Οργανωτική Επιτροπή του “Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020” Το Μονοπάτι της Εκεχειρίας – The Route of Truce εγκαινίασε χθες Δευτέρα 22 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο την Εικαστική Έκθεση με θέμα “Ευ Αγωνίζεσθαι”, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μέλη της κυβέρνησης, τέως υπουργοί, πολιτικοί, ο Περιφερειάρχης Αττικής, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και επιφανή μέλη της ολυμπιακής και αθλητικής οικογένειας της χώρας, μέλη της Επιτροπής του #BeActiveHellas και φυσικά οι πρέσβειρές μας Μαρία Καρπαθάκη και Εύη Μωραϊτίδου!
Η έκθεση εντάσσεται στις δράσεις του #BeActiveHellas και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 24 Ιουνίου και αξίζει πραγματικά να τη δείτε!
Λευτέρης Αυγενάκης George A. Papandreou Τάκης Θεοδωρικάκος – Takis Theodorikakos Sofia Zacharaki Γιώργος Πατούλης Isidoros Kouvelos Dora Palli ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ Evi Moraitidou Olympionikes Ellados Voula Kozompoli Kozompoli Voula Spiros Gianniotis Ioannis Melissanidis – Official Valerios Leonidis Giannis Kostakis – Swimming Paralympian Dimitris Papanikolaou Dionisis Karakasis Χριστίνα Γαλανοπούλου Despina Fasianou Denise Panagopoulou Ileana Klokoni
#olympicfamily #sportsfamily #exhibition #art

 

Top