Από ξηρά και θάλασσα οι Έλληνες Ολυμπιονίκες μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα

Ένα ακόμη Αθλητικό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με  ηλιόλουστο καιρό και πετυχημένες διοργανώσεις, στις οποίες οι Έλληνες Ολυμπιονίκες έκαναν αισθητή την παρουσία τους μεταφέροντας σημαντικά μηνύματα και αξίες από  ξηρά και θάλασσα!

Πιο αναλυτικά, στο Ιστορικό Νησί των Σπετσών διοργανώθηκε και φέτος ο πολύ πετυχημένος αγώνας Τριάθλου “Spetsathlon”,  με την ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών να κατακτά την πρώτη θέση  στο sprint triathlon relay, απαρτιζόμενη από την Αργυρή Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης Κατερίνα Οικονομοπούλου στο Κολύμπι και τους Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας Διονύση Αγγελόπουλο και Παναγιώτη Μαγδανή, στο Τρέξιμο και το Ποδήλατο αντίστοιχα. Ο κύριος στόχος όμως των 3 Ολυμπιονικών ήταν η χαρά της άθλησης και η παρακίνηση του κόσμου στη συμμετοχή και το υγιεινό τρόπο ζωής.

Την ίδια ώρα στο Δήμο του Αγίου Δημητρίου Αττικής διοργανωνόταν ο Ιστορικός Αγώνας Δρόμου της Ειρηνοδρομίας, στον οποίο έδωσαν δυναμικό αγωνιστικό παρόν η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Ηλέκτρα Ευθυμίου και η Ολυμπιονίκης του Tae kwo ndo Αρετή Αθανασοπούλου. Παράλληλα ο αγώνας αυτός δρόμου σηματοδότησε και την “εκκίνηση” της νέας δράσης του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, με τον τίτλο “Οι Ολυμπιονίκες στο Δρόμο της Ζωής με Όραμα και Ελπίδα”, μέσα από τον οποίο οι Ολυμπιονίκες παρακινούν τους δρομείς να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, προς αρωγή των παιδιών που αγωνίζονται να κερδίσουν την ζωή τους.

Παρακάτω το βίντεο της νέας δράσης του ΣΕΟ, που απευθύνεται στους αθλητές και τους φιλάθλους του δρομικού κινήματος:

 

Top