Οι Ολυμπιονίκες και πάλι στους δρόμους!!!

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών έθεσε υπό την αιγίδα του 2 σημαντικά running event, ενώ τα μέλη και τα στελέχη του συμμετείχαν σε αγώνες δρόμου ανά την Ελλάδα. Έτσι έντονη η παρουσία του ΣΕΟ στο 1ο Poseidon Challenge στο Λαύριο, τον 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη και το Run the Bridge στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Πολύ σημαντικά event αθλοτουριστικού ενδιαφέροντος και τα 3, ενώ στα πλαίσια του αγώνα στο Λαύριο διοργανώθηκε και η πρωτοποριακή ημερίδα “Sports Dialogues”, όπου σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού παρήγαγαν γόνιμες συζητήσεις για το μέλλον του Ελληνικού Αθλητισμού.

Aναλυτικότερα, στο Poseidon Challenge συμμετείχαν οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη (υδατοσφαίριση), Βούλα Ζυγούρη (πάλη) και Σοφία Παπαδοπούλου (ιστιοπλοΐα) συνεπικουρούμενες από τον Διευθυντή του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Κωνσταντίνο Φίλη.

Το 1ο Poseidon challenge!!! 21 χλμ,10χλμ και funrun για παιδια 2χλμ!!!! Ένα εξαιρετικό άθλοτουριστικό event κάτω από το ναό του Ποσειδώνα και το αρχαιότερο θέατρο στην Ελλάδα το θέατρο του Θορικού !!!!

Χτες πραγματοποιήθηκε επίσης η πρωτοποριακή ημερίδα “sports dialogues”, που μαζι με εκλεκτούς ομιλητές είχαμε την ευκαιρια ν ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον του αθλητισμού.
Το Πρώτο Poseidon challenge διοργανώθηκε με την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Λαυρεωτικής, του www.visitgreece.gr, του Κέντρου Διεθνούς Ολυμπιακής Εκεχειρίας, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Αθλητικού Συλλόγου Ποσειδώνας Λαυρεωτικής και Μεσογαίας.

Στη Νέα Σμύρνη έτρεξαν στον αγώνα ιστορικής μνήμης οι Ολυμπιονίκες της υδατοσφαίρισης Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Φλέγκας, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Γεννηδούνιας και Στέφανος Γαλανόπουλος, ο Ολυμπιονίκης στους κρίκους Δημοσθένης Ταμπάκος και η ολυμπιονίκης στη ξιφασκία Βάσω Βουγιούκα, ενώ στο Run the Bridge αγωνίστηκε η Ολυμπιονίκης στην τοξοβολία Φωτεινή Βαβάτση.

 

Φωτογραφίες από το Poseidon Challenge

 

Φωτογραφίες από το Run the bridge

 

Φωτογραφίες από το αγώνα ιστορικής μνήμης στη Νέα Σμύρνη

Top