Εθιμοτυπική συνάντηση με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, είχε το νέο προεδρείο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές του ΣΕΟ. Στη συνάντηση που έγινε στην έδρα της ΕΟΕ παραβρέθηκε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, ενώ από πλευράς ΣΕΟ παρέστησαν, η Πρόεδρος Βούλα Κοζομπόλη, η Α’ Αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου, η Γενική Γραμματέας Βούλα Ζυγούρη, η Ταμίας Ειρήνη Αϊνδιλή, ο Ειδικός Γραμματέας Βασίλης Κουρνέτας και τα μέλη Βιργινία Κραβαριώτη και Δημήτρης Μούγιος.

Ο κ. Καπράλος ενημέρωσε τους Ολυμπιονίκες για την αλλαγή του Καταστατικού της ΕΟΕ προκειμένου να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και να είναι σύμφωνο με τον Ολυμπιακό Χάρτη, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους αθλητές που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την πολύ καλή συνεργασία που ήδη υπάρχει και εφαρμόσουν κοινές δράσεις. Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε τους Ολυμπιονίκες μας και ευχηθήκαμε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του. Διαβεβαίωσα τους Ολυμπιονίκες ότι η ΕΟΕ θα είναι πάντα στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν αλλά ζήτησα και τη στήριξη τους, στις προσπάθειες που κάνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να βοηθήσει τους αθλητές μας στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.»

Η Πρόεδρος του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη τόνισε: «Με μεγάλη χαρά συναντήσαμε τον κ. Καπράλο και τον κ. Αγγελούδη και ανταλλάξαμε απόψεις σε όλα τα σημαντικά θέματα του ελληνικού αθλητισμού. Η ΕΟΕ στέκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων Ολυμπιονικών και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα γίνει ακόμα καλύτερη στο μέλλον με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, για το καλό του ελληνικού αθλητισμού.»