Τρεις τόνοι προμηθειών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Τρεις τόνοι προμηθειών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η συλλογή προμηθειών για τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία που οργάνωσαν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑΣΥΓΥ) με την αρωγή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (ΣΙΓΑ), της Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ) και των αθλητικών σωματείων «Φιλαθλητικός ΑΣ» και Ακαδημία Πάλης Αυλώνα «Ο Πλάτωνας»..

Στην παρούσα φάση το υλικό από τα σημεία συλλογής συγκεντρώνεται στις εγκαταστάσεις του Αυλώνα για να μεταφερθεί στις πληγείσες περιοχές και να διανεμηθεί σε συνεργασία με τις κατά τόπους αυτοδιοικητικές αρχές.

 

Όπως είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη: «Κάθε προσδοκία μας ξεπέρασε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για αλληλεγγύη στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Συγκεντρώθηκαν αξιοσημείωτα μεγάλες ποσότητες σε σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κλινοσκεπάσματα, απολυμαντικά και είδη ατομικής υγιεινής. Στις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί το έργο της μεταφοράς και διανομής των ειδών. Για μία ακόμα φορά, η κοινωνία μας επιβεβαίωσε το φιλότιμο που την διακρίνει»

Στα σημεία συγκέντρωσης η δουλειά είναι ασταμάτητη. Τα πράγματα πρέπει να καταμετρηθούν, να ταξινομηθούν,  να συσκευαστούν και να φορτωθούν εκ νέου στα οχήματα για το ταξίδι προς τους πληγέντες.

 

«Τα Διοικητικά Συμβούλια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο το κοινωνικό έργο και την ευαισθησία των δύο συλλογικών οργάνων. Η αποστολή του υλικού ελπίζουμε να αποτελέσει ελάχιστη ανακούφιση των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας και να τους στείλει το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι τους» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΓΥ κ. Δώρος Κλεοβούλου.

Ευχαριστούμε παλιούς και νέους φίλους και συνεργάτες: το ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα Metropolitan General  και Metropolitan Hospital, το Chapter 410 – “Daughters of Penelope Athena Promahos” των AHEPA, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Ξιφασκίας και την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής για τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία τους στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συνέβαλαν σε αυτό το εγχείρημα και, ιδιαιτέρως, τα παιδιά, που έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης.

Top