Το συγκινητικό “ευχαριστώ” του Πύρρου

Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Πύρρος Δήμας μετά τον τραγικό χαμό της συζύγου του την περασμένη Πέμπτη.

Στην ανάρτησή του ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μιλά για την «Αναστασία του» που «στάθηκε γενναία» απέναντι στον καρκίνο και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα σε εκείνον και τα παιδιά τους στις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

«Εγώ και η οικογένειά μου, μέσα στην οδύνη και τη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας» γράφει ο κορυφαίος αθλητής και, αναφερόμενος στη μάχη που έδινε επί τρία χρόνια με τη νόσο η μητέρα των παιδιών του, τονίζει ότι «ήταν πάντα γεμάτη δύναμη» και χάρη στη δύναμή της ο ίδιος και τα παιδιά τους παίρνουν «κουράγιο να σταθούν όρθιοι».

Λόγια συμπαράστασης

«Η Αναστασία θα ήθελε να σας ευχαριστήσει έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της…» αναφέρει για τα λόγια συμπαράστασης που δέχτηκε από τους φίλους, αλλά και τους αγνώστους που έσπευσαν να τον συλλυπηθούν.

Ο χρυσός «Ατλας» της άρσης βαρών εκφράζει ακόμη την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς που «έδωσαν τις γνώσεις, τον χρόνο και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν την Αναστασία». «Το κάνουν καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται» τονίζει ο ολυμπιονίκης και συμπληρώνει για τους νοσηλευτές: «Το ίδιο θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό που συναντήσαμε σε θαλάμους, διαδρόμους, εργαστήρια νοσοκομείων, αίθουσες χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, χειρουργεία». Μάλιστα, στον επίλογο της ανάρτησής του ο Πύρρος Δήμας βρίσκει τη δύναμη να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει».

Η σύζυγος του Πύρρου Δήμα και δημοσιογράφος Αναστασία Σδούγκου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, νικημένη από τον καρκίνο. Το επί 24 χρόνια αγαπημένο ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ και οι δύο είχαν πάντα ως προτεραιότητα την οικογένειά τους.

https://www.diaforetiko.gr/to-eycharisto-toy-pyrroy-dima-se-osoys-stathikan-dipla-toy-meta-ton-chamo-tis-syzygoy-toy-anastasias/