Το νέο Τμήμα “Στρατηγικής, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων” του Σ.Ε.Ο.

O Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, με στόχο την εξωστρέφεια αλλά και την ενίσχυση του ρόλου του σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακοινώνει τον ανασχηματισμό του τμήματος Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας του σε ένα πιο ευέλικτο σχήμα για την επόμενη διετία 2022 – 2024, με στόχο την καλύτερη ανταπόκριση του στις  στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που έχουν επηρεάσει καταλυτικά την εθνική και διεθνή αθλητική κοινότητα αλλά και την βελτίωση της παραγωγικότητάς του.

Το τμήμα θα ονομάζεται πλέον “Στρατηγικής, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων” και θα χωρίζεται σε τρεις επιμέρους τομείς  (Στρατηγικής – Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων) τους οποίους  θα επιμελούνται εθελοντικά, καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα θέματα ενώ ο συντονισμός του τμήματος θα γίνεται απευθείας από το ΔΣ.

Πιο συγκεκριμένα, τον τομέα της Στρατηγικής επικεφαλής παραμένει ο αθλητικός οικονομολόγος και νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ κ. Σωτήρης Κυρανάκος, επιστεγάζοντας την αγαστή συνεργασία του με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ). Η μεταβολή αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη κυρίως εκ του επιπλέον φόρτου εργασίας του κ. Κυρανάκου από τα νέα του καθήκοντα στην Ομοσπονδία του στίβου. Η Πρόεδρος κ. Βούλα Ζυγούρη και το ΔΣ τον ευχαριστούν ιδιαιτέρως που θα ακολουθήσει να αφιερώνει στον ΣΕΟ μέρος του πολύτιμου χρόνου του.

Τον τομέα του Τύπου αναλαμβάνει πλέον ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Νίκος Θεοδωράκης, με μεγάλη θητεία στην κρατική τηλεόραση ο οποίος μετά την συνταξιοδότησή του μας τιμά με την επιλογή του να ασχοληθεί με τα θέματα τύπου του Συλλόγου μας.

Τις Δημόσιες Σχέσεις του ΣΕΟ ένα ακόμα νέο πρόσωπο: Ο δημοσιογράφος με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων  κ. Δημήτρης Μπιζιώτας, μέλος της  Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΕΔΑΔ) και της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ). Ο κ. Μπιζιώτας είναι απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας “Σπύρου Μελά”, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του ειδησεογραφικού δικτύου “Kalithea Press” ενώ δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα της Αυτοδιοίκησης ως ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο. Η συμβολή του στην δημιουργία συνθηκών εξωστρέφειας ανάμεσα στον Σύλλογό μας και την κοινωνία αναμένεται πολύ σημαντική.

“Προσαρμοζόμαστε και εξελισσόμαστε για να είμαστε πάντα δίπλα σε όλους τους Έλληνες. Γιατί ο αθλητισμός και ο Ολυμπισμός μας δεν είναι στατικές έννοιες. Εξελίσσονται συνεχώς και γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους φορείς που τους πραγματώνουν να έχουν συνεργάτες υψηλής ποιότητας. Να δημιουργούν συνεργατικά σχήματα που τους βοηθούν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Με δεδομένη την συμβολή των ανθρώπων της αθλητικής στρατηγικής και της μαχόμενης δημοσιογραφίας στην ενημέρωση και την διαμόρφωση άποψης της κοινής γνώμης σχετικά με την διάδοση των αρχών και των αξιών του αθλητισμού και του Ολυμπισμού, την εδραίωση αθλητικής κουλτούρας και την εφαρμογή στρατηγικών πολιτισμού και αλληλεγγύης, οι Έλληνες Ολυμπιονίκες προσδοκούμε τα καλύτερα από αυτό το νέο συνεργατικό σχήμα”, δήλωσε η Πρόεδρος του ΣΕΟ κ. Βούλα Ζυγούρη στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του σχεδίου δράσης της επόμενης διετίας.

 

 

 

Top