Τα «χρυσά κορίτσια» του ελληνικού ανσάμπλ, στο Σίδνεϊ το 2000, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για συμμετοχή όλων στη δράση της Ε.Γ.Ο. «Μένουμε Ασφαλείς – Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή»!

Τα «χρυσά κορίτσια» του ελληνικού ανσάμπλ, που κατέκτησαν το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Σίδνεϊ το 2000 έχοντας προηγουμένως σαρώσει παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για συμμετοχή όλων στη δράση της Ε.Γ.Ο. «Μένουμε Ασφαλείς – Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή»!
Η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Μαρία Γεωργάτου, η Χαρά Καρυάμη, η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου, οι οποίες απάρτιζαν εκείνη την ομάδα μαζί με την αξέχαστη Άννα Πολλάτου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τέτοιες μέρες πριν από έξι χρόνια, ένωσαν τις φωνές τους και απεύθυναν το δικό τους κάλεσμα, έτσι ώστε η οικογένεια της Γυμναστικής να παραμείνει ενεργή, μέχρι η πλήρης επάνοδος στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα να γίνει πραγματικότητα!
Eirini AindiliMaria GeorgatouHara KariamiKlelia Pantazi – Christodoulou Eva

 

Απόσπασμα από το αρχείο της ΕΡΤ και ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ελληνική εθνική ομάδα του ανσάμπλ που ανέβαινε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.

Είκοσι περίπου χρονια πριν, η Χαρά Καρυάμη, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Μαρία Γεωργάτου, η Άννα Πολλάτου, η Εύα Χριστοδούλου και η Κλέλια Πανταζή ξεσήκωναν τον κόσμο με τα παιδιά του Πειραιά.