Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών – Κάλεσμα Ελπίδας

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του Σ.Ε.Ο και επισκέφτηκαν σήμερα το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται εκεί, και κυρίως για να έρθουν σε επαφή με τα νοσηλευόμενα παιδιά και να ευχηθούν στους μικρούς αυτούς Πρωταθλητές της Ζωής και στους γονείς τους Καλή Δύναμη και Πίστη στον Αγώνα, που καθημερινά δίνουν.
Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για την Εγκάρδια Υποδοχή, τον Διοικητή κ. Μανώλη Παπασάββα, για την ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τους στόχους και την αποστολή του Νοσοκομείου και την Τομεάρχη της Ογκολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου κυρία Αγάπη Ντούμου, για την κατατοπιστικότατη ξενάγηση στους χώρους του και τις πληροφορίες που μας κοινοποίησε. Και φυσικά, ευχαριστούμε τα νοσηλευόμενα παιδιά, που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε, για την έμπνευση που μας δίνει ο Αγώνας τους, ο οποίος μας θυμίζει ποιες είναι οι Πραγματικές Αξίες της Ζωής.
Η συνάντηση θα επαναληφθεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, καταρχάς γιατί η επαφή με τα παιδιά μας γεμίζει όλους με χαρά και δύναμη, καθώς επίσης και για να μπορέσουν να παρευρεθούν κι όσοι Ολυμπιονίκες δεν μπόρεσαν σήμερα. Για το μέλλον, η επιδίωξή μας είναι να παρέχουμε ουσιαστική αρωγή στο έργο της «Ελπίδας» σε μόνιμη και σταθερή βάση.