Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών – Διαμαρτυρία

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες για την “εμπλοκή” του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών σε Ιστιοπλοϊκό Event, που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καλαμακίου και που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19/11/2016, στο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού και Ιστορίας “Σταύρος Νιάρχος”!!! Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών οφείλει να δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδέποτε του ζητήθηκε η οποιαδήποτε συνεργασία για την διοργάνωση στο εν λόγω event.
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι οι βασικοί πυλώνες δραστηριοποίησης του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών είναι η προαγωγή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Υγείας και της Παιδείας, μέσω των προγραμμάτων “Αθλητικός Προσανατολισμός”, “Κοινωνική Ανταποδοτικότητα”, “Αγωνιζόμαστε για την Ελπίδα, Κερδίζουμε τη Ζωή” κι άλλων που έχουμε εκπονήσει. Η συνεργασία με φορείς, δήμους, αθλητικούς οργανισμούς και σωματεία για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσε (και μάλιστα σε τόσο ξεχωριστούς και εμβληματικούς χώρους όσο το “ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος”) είναι για εμάς ζητούμενο.
Συνεπώς αν μας είχε ζητηθεί, με μεγάλη χαρά θα συμμετείχαμε ως ΣΕΟ στην εκδήλωση και θα προσφέραμε την υποστήριξή μας. Για λόγους λοιπόν κυρίως τάξης και σωστής ενημέρωσης του κοινού, παρακαλούμε τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου όπως προβεί σε διορθωτική ενέργεια για την εν λόγω αστοχία και παράλληλα ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην Εκδήλωση που διοργανώνει.
Top