Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών – Αθλητικός προσανατολισμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου – Στιγμιότυπα

Στα πλαίσια της δράσης του προγράμματος του “Αθλητικός Προσανατολισμός” ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) επισκέφτηκε το 1 Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Το Σάββατο 7/12/2013 τα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου πήραν συνέντευξη από τους Ολυμπιονίκες: Βούλα Κοζομπόλη (υδατοσφαίριση, β΄ Αντιπρόεδρος ΣΕΟ),Τατιάνα Καβαδία (Μπάσκετ) Γιώργο Στεφανόπουλο (πυγμαχία) Βούλα Ζυγούρη (πάλη) και Μορφούλα Ντόνα (ρυθμική γυμναστική). Μετά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα αθλήματα της υδατοσφαίρισης, της ρυθμικής γυμναστικής του μπάσκετ, καθώς και ¨πανόραμα μαχητικών αθλημάτων¨ με πυγμαχία, πάλη και ταε-κβο-ντο. Στη συνέχεια έγινε επίδειξη καταστάσεων αυτοάμυνας με βάση το άθλημα της πάλης με τη συνεργασία του μικρού μαθητή Γιάννη Βελέτζα (αθλητή του ταε-κβο-ντο) και τη συμμετοχή του Δημάρχου Περιστερίου κου Ανδρέα Παχατουρίδη, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του. Τέλος, Ο Δημήτρης Καφάτος (χάντμπολ) δώρισε στο σχολείο μπάλες του χάντμπολ.

Πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, τον Πρόεδρό του κο Γιάννη Νομικό και όλα τα μέλη του ΔΣ για την πρωτότυπη πρωτοβουλία τους και τον Δήμαρχο Περιστερίου κο Ανδρέα Παχατουρίδη για την άριστη προσέγγιση όλων των πλευρών της ζωής των δημοτών της πόλης του.