Συνάντηση της Προέδρου του ΣΕΟ με τον Περιφερειάρχη Αττικής

 

Με απόλυτη επιτυχία και σε κλήμα αμοιβαίας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) κας Βούλας Ζυγούρη με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προαγωγή του αθλητισμού και του Ολυμπισμού τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων και της δραστηριότητας των δύο μερών και ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά με την κοινή τους δράση στο επόμενο διάστημα.

Επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο συνεργασίας των Ελλήνων Ολυμπιονικών με την Περιφέρεια η κα Ζυγούρη δήλωσε «σε μια εποχή που αφήνουμε πίσω μας την πανδημία του Covid-19 και καλούμαστε να διαχειριστούμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της στην κοινωνία μας ο αθλητισμός ανάγεται σε εξαιρετικά αποτελεσματικό και χρήσιμο εργαλείο. Είμαι ιδιαιτέρα αισιόδοξη για την ενίσχυση του αθλητικού κινήματος προς όφελος όλων των πολιτών όταν αρωγοί μας καθίστανται σημαντικοί πολιτειακοί θεσμοί όπως η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας.»

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΣΕΟ κ. Δημήτρης Μπιζιώτας και ο συνεργάτης του Περιφερειάρχη κ. Τσολιάς.