Στο 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών, στο Ολυμπιακό Χωριό, βρέθηκε σήμερα η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου

 Στο 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών, στο Ολυμπιακό Χωριό, βρέθηκε σήμερα η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου με αφορμή την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων σε “Αίθουσα Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου”.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης, είναι η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα. Η διαδρομή της από ένα μικρό χωριό της Φλώρινας μέχρι το υψηλότερο σκαλί του Ολυμπιακού βάθρου περιελάβανε ατελείωτες ώρες προπονήσεων, πόνο, θυσίες, αλλά και στο τέλος μεγάλες χαρές.

Η Βούλα Πατουλίδου βρέθηκε χθες στο 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών, στο Ολυμπιακό Χωριό, με αφορμή την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων σε “Αίθουσα Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου”.

Με το ήθος της και την απλότητά της η χρυσή Ολυμπιονίκης κατάφερε να αποσπάσει τον θαυμασμό όλων και ιδιαίτερα των μαθητών του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών.

Σε μια εκδήλωση που ξεχείλιζε η συγκίνηση και η υπερηφάνεια, οι αντιδήμαρχοι Χριστίνα Κατσανδρή και Στάθης Τοπαλίδης μίλησαν για το ήθος, την προσφορά και το μεγαλείο της κας Πατουλίδου και παρέδωσαν εκ μέρους του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού μαρμάρινη πλακέτα με τους «Ιππείς των Αχαρνών».
Γι΄άλλη μια φορά η διευθύντρια του 12ου Γυμνασίου κ. Πλατσή και ο σύλλογος διδασκόντων απέδειξαν ότι το σχολείο πρέπει να αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, να καλλιεργεί αξίες, να δημιουργεί ευκαιρίες και να παρουσιάζει ανθρώπους που εμπνέουν τις νέες γενιές.

Ας θυμηθούμε: Βούλα Πατουλίδου Βαρκελώνη 1992

Top