Στο βάθρο Παγκοσμίου U18 το πόλο των νεανίδων

Τεράστια επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης: Ασημένιο μετάλλιο στο νέο αίμα του πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18 για την Εθνική Ομάδα Νεανίδων.

Η επί σειρά ετών Ομοσπονδιακή Τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη και αργυρή Ολυμπιονίκης του πόλο και η βοηθός Κατερίνα Οικονομοπούλου επίσης αργυρή Ολυμπιονίκης του πόλο, επέστρεψαν από το Βελιγράδι μαζί με τα “ασημένια” κορίτσια τους και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, την Τρίτη 9 Ιουλίου.

Στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”  τους περίμενε θερμή υποδοχή από φίλους, συγγενείς, φιλάθλους και δημοσιογράφους για να τις συγχαρεί για την τεράστια επιτυχία τους στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος που έλαβε χώρα από 31 Ιουλίου ως 8 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Μεταξύ τους η Αντιπρόεδρος στου ΣΕΟ και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Εύη Μωραϊτίδου, αργυρή Ολυμπιονίκης πόλο επίσης.

Η Ασημένια ομάδα μας αποτελούνταν από τις:  Δέσποινα Ανδρεάδη, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Μαρία Καραγιάννη, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Διονυσία Κουρέτα, Βασιλική Λασκαρίδου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Ευφροσύνη Τσιμάρα και Νεφέλη Χαλδαίου.

Την αποστολή συμπλήρωσαν ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και η διεθνής διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου. Αρχηγός αποστολής ήταν το μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γιώργος Κανελλόπουλος ενώ ως delegate συμμετείχε η Βούλα Κοζομπόλη, Γενική Γραμματέας της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης FINA, αργυρή Ολυμπιονίκης του πόλο και αυτή.

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) συγχαίρουμε τα μέλη μας Ευτυχία Καραγιάννη (προπονήτρια της Ομάδας), Κατερίνα Οικονομοπούλου (βοηθός προπονήτρια) για την εξαιρετική δουλειά τους, Βούλα Κοζομπόλη (delegate) για την συμβολή της στην διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς όλα τα κορίτσια της ομάδας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φέρουν στη χώρα μας αυτή την τόσο σημαντική διάκριση.