Στιγμές από την εκδήλωση της βράβευσης του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών από την Ελπίδα και την Επίσκεψη στα παιδιά!

Κατά την ομιλία της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, απευθυνόμενη στην Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Μαριάννα Βαρδινογιάνη δήλωσε:
 
“Αγαπητοί Συνάδελφοι Ολυμπιονίκες,
 
Κυρίες και Κύριοι και Αγαπημένα μας Παιδιά,
 
Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Μαριάννα Βαρδιονογιάννη και το επιτελείο της για την πρόσκληση να παραβρεθούμε στην σημερινή πολύ όμορφη γιορτή.
Ευχόμαστε σε όλο το κόσμο Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά και ταχεία ανάρωση στα παιδιά που νοσηλεύνται εδώ και κάθε καλό πλέον στα ίδια και της οικογένειές τους!
Κυρία Βαρδινογιάννη,
 
Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες από την πρώτη στιγμή στρατευθήκαμε στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ για τη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και μέσω του Συλλόγου μας γίναμε οι πρώτοι εθελοντές σε συλλογικό πλαίσιο.
 
Έχοντάς μας αποδώσει τον εξαιρετικά τιμητικό τίτλο του πρεσβευτή ενημέρωσης και διάδοσης του μηνύματος της αξιας του εθελοντισμού, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών εκπόνησε το πρόγραμμα “Αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, Κερδίζουμε τη ΖΩΗ”, όπου μέσα από μία σειρά αθλητικών τουρνουά συμβάλαμε στη γνωστοποίηση των σκοπών του Συλλόγου Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ και της νέας Τράπεζας και παροτρύναμε το φίλαθλο κοινό να δώσει δείγμα σάλιου στο επιστημονικό προσωπικό του Παιδο-Ογκολογικού αυτού Νοσοκομείου.
 
Η πρώτη δράση ήταν μία μεγαλειώδη εκδήλωση μπάσκετ στο Περιστέρι, στην οποία μας τιμήσατε με την παρουσία σας και όπου είχαμε την ευκαιρία να αναγορεύσουμε το Νίκο Γκάλη σε Επίτιμο Μέλος μας. Πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθειά μας ο Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης καθώς και οι μαθητές και οι γονείς του 1ου του Δημοτικού Σχολείου, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του ΕΚΑ.
 
Οι επόμενες αθλητικές εκδηλώσεις αφορούσαν το νέο και πολλά υποσχόμενο άθλημα του Beach Tennis, που διοργανώθηκαν στον Άγιο Κοσμά και το Πόρτο Χέλι. Πιο συγκεκριμένα με την εκ νέου πολύτιμη υποστήριξη του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και των Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών και του Ομίλου SAND & SPORTS διοργανώσαμε Διεθνή Τουρνουά Beach Tennis κατηγορίας G4 όπου τόσο οι αθλητές, όσο και το κοινό ενημερώθηκαν για την νέα πολύτιμη προσπάθεια της ΕΛΠΙΔΑΣ.
 
Στην τελευταία μάλιστα διοργάνωση μας στο Πόρτο Χέλι, όπου τελούσε και υπό την αιγίδα του Δημάρχου του Δημήτρη Σφυρή, ο χορηγός μας -η εταιρεία Oxygen Sarantou- ενστερνιζόμενος τον απώτερο στόχο της προσπάθειάς μας, θέλησε μέσω του Συλλόγου μας να δωρίσει στην ΕΛΠΙΔΑ 2 αδιάβροχα αμαξίδια -για χρήση και μέσα στη θάλασσα- ώστε να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου και της ΕΛΠΙΔΑΣ.
 
Η δράση “Αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, Κερδίζουμε τη ΖΩΗ” θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και τον ίδιο ζήλο”!!!
 
H Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μόλις έχει τιμήσει τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γιάννη Ανδριανό για την υποστήριξή του στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ και την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών για το πρόγραμμα που εκπόνησαν οι Ολυμπιονίκες: “Αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, Κερδίζουμε τη ΖΩΗ”. Mαζί τους ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μανώλης Παπασάββας και ένα από τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ!!!
 
 
Οι Ολυμπιονίκες Βασίλης Πολύμερος (κωπηλασία) και Τατιάνα Καββαδία (καλαθοσφαίριση) μαζί με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. κατά την επίσκεψη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στο Παιδο-Ογκολογικό Νοσοκομείο “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”
ΕΚΑ “ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ”, ΣΠΑΚΕ, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ όλοι μαζί για την ΕΛΠΙΔΑ..
Top