Ράλι Ακρόπολις 2022: Παρουσίαση του «ράλι των θεών» στο ΟΑΚΑ

Στο κεντρικό OAKA Athens Olympic Complex φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/6/2022 η παρουσίαση του EKO Acropolis Rally 2022, όπου την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιηθεί εξαιρετικής δυσκολίας υπερειδική ασφάλτινη διαδρομή μήκους δύο χιλιομέτρων, η πρώτη από τις δεκαέξι συνολικά ειδικές διαδρομές.

Έτσι, μετά την παραδοσιακή εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη το κοινό ελληνικό και διεθνές, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τις επιδόσεις οχημάτων και οδηγών εντός σταδίου που έχει φιλοξενήσει Ολυμπιακούς αγώνες.

O Υφυπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του EKO Acropolis Rally of Gods 2022, Λευτέρης Αυγενάκης στην διάρκεια της τελετής σημείωσε σχετικά: «Σε έναν χρόνο από σήμερα το EKO Acropolis Rally συμπληρώνει εβδομήντα χρόνια παρουσίας στους διεθνείς αγώνες Ράλι. Τιμώντας την ιστορία μας, φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε ένα αθλητικό υπερθέαμα για όλους τους Έλληνες»

Στη εντυπωσιακή τελετή ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό του κ. Σταυρούλα Ζυγούρη, το μέλος του και Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά,  το μέλος του Όλγα Βασδέκη και το επίτιμο μέλος του κα Άγη Κασούμη.

Την σημασία της διοργάνωσης “ Rally Acropolis” για την χώρα μας επιβεβαίωσε η παρουσία πολλών στελεχών της Κυβέρνησης στην εκδήλωση. Ανάμεσά τους, ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Αμυράς, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας, κ. Ζέτα Μακρή, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Top