Παρουσίαση του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Την παρουσίαση του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό» έκαναν σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΕΦ κ. Νίκος Ιωαννίδης, ο Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη, η Γενική Γραμματέας κα Βούλα Ζυγούρη και η Διευθύντρια Προγραμμάτων και Συνεργασιών του Βρετανικού Συμβουλίου κα. Ανδρίτσου Αναστασία.
Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει τα ιδανικά που πρεσβεύει η Ολυμπιακή Ιδέα όπως η ισότητα, η αποδοχή του διαφορετικού, ο σεβασμός και η καλύτερη κατανόηση μεταξύ των μονάδων και των κοινωνιών.
Οι Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν ήταν η Μαρία Καραγιαννοπούλου στο τζούντο με πολλούς πρωταθλητές του αθλήματος, οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής Κλέλια και Αννυ Πανταζή, ο Ολυμπιονίκης στο χάντμπολ Δημήτρης Καφφάτος, η Αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Εύη Μωραιτίδου, οι Ολυμπιονίκες της πάλης Κώστας Θάνος και Ηρακλής Δεσκουλίδης και στο μπάσκετ ο Αργύρης Καμπούρης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Στο πρόγραμμα και στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής, ο ΓΓ Αθλητισμου κ. Συναδινός, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Καπράλος , ο Πρόεδρος της ΔΟΑ και της ΕΘΝΟΑ κ. Κούβελος, η Αντιπρόεδρος του ΔΚΟΕ κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Υποδιευθύντρια του ΔΚΟΕ κ. Ντόρα Πάλλη και πολλοί άλλοι επίσημοι και άνθρωποι του αθλητισμού.
 
Top