Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στο Βίκος Street Relays στον Βόλο

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της σειράς αγώνων Βίκος Street Relays! Στην παραλία του Βόλου, παρουσία πλήθους κόσμου, που είτε πήρε σκυτάλη και έτρεξε για να ενισχύσει το σωματείο ατόμων με κινητικά προβλήματα “Ιππόκαμπος”, είτε βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα τρεξίματος της πόλης, οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου προσέφεραν σε ακόμα μία περιοχή της Ελλάδας μια σημαντική αθλητική και κοινωνική εμπειρία.
Αρωγός του αγώνα ήταν ο Δήμος Βόλου, καθώς και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, με τους Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας Νίκο Σκιαθίτη και της Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ελευθερία Φτούλη, να τον εκπροσωπούν και να συμμετέχουν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.
Παράλληλα ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και πρεσβευτής των Street Relays στον Βόλο, Νίκος Σκιαθίτης υπογράμμισε: “Πήραμε πέρσι την σκυτάλη στον Βόλο και στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν την άσκηση και τον αθλητισμό. Είδαμε με πολύ μεγάλη χαρά τον κόσμο να ανταποκρίνεται, υπήρχαν πολλά νέα παιδιά κι αυτό είναι το θετικό. Μόνο αισιοδοξία μπορεί να μας προσφέρει για το μέλλον η συμμετοχή τους σε τέτοια αθλητικά γεγονότα”.