Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στην διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων και Ευρωπαίων Γυναικολόγων – Ογκολόγων

Δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών σε μία δράση που ταυτίζει έμπρακτα την άθληση με την υγεία!!! Έτσι συνδράμαμε στην διοργάνωση του αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλήνων και Ευρωπαίων Γυναικολόγων – Ογκολόγων στο περιθώριο του Συνεδρίου της European Society of Gynaecological Oncology – ESGO που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής, με την εκπρόσωπο του ΣΕΟ και ολυμπιονίκη της Καλαθοσφαίρισης Μαρία Σαμορούκοβα να δηλώνει:
“Εκ μέρους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και ιδιαιτέρως των Ελληνίδων Ολυμπιονικών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα όσα εσείς οι γυναικολόγοι – ογκολόγοι κάνετε για εμάς, προκειμένου να φέρνουμε στον κόσμο τα παιδιά μας και κυρίως για να έχουμε την υγεία μας, προστατεύοντάς μας από τις σοβαρές ασθένειες που παραμονεύουν να μας πλήξουν. Ιδιαίτερα από αυτές των γυναικολογικών καρκίνων.
Τέλος θα ήθελα να σας συγχαρώ που μέσα από τον σημερινό σας αγώνα, δείχνετε σε όλες τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, ότι ο αθλητισμός είναι το καλύτερο μέσο πρόληψης και είναι τιμή μου να σας κάνω το τζάμπολ.
Καθώς γνωρίζω ότι έχουμε και Ρώσους ιατρούς εδώ μαζί μας σήμερα, επιτρέψτε να απευθύνω τα ίδια λόγια και στην γλώσσα της δεύτερης πατρίδας μου……………….”