Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στα σχολεία της Χαλκίδας

Ομάδα δέκα Ολυμπιονικών συνοδευόμενοι από αθλητές και προπονητές της Χαλκίδας επισκέφτηκαν 20 σχολεια της Χαλκίδας και μύησαν τα μικρά παιδιά στις ολυμπιακές αξίες και τα ολυμπιακά αθλήματα.

Το πρόγραμμα “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ” του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα σχολεία της χώρας. Έτσι, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) στα Δημοτικά σχολεία της Χαλκίδας, στα πλαίσια της προγραμματισμένης εκδήλωσης “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ”.
Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη, Ειρήνη Αϊνδηλη και Βούλα Ζυγούρη, μαζί τους κορυφαίους Ολυμπιονίκες και μέλη του ΣΕΟ, Πύρρο Δήμα (Άρση Βαρών), Αρετή Αθανασοπούλου (Ταε Κβο ντο), Μαρία Καραγιαννοπούλου (Τζούντο), Ευτυχία Καραγιάννη (Υδατοσφαίριση), Χαρά Καρυάμη και Εύα Χριστοδούλου (Ρυθμική Γυμναστική) και Μαρία Βρυώνη (Πάλη), καθώς και τους παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές, τους βαλκανιονίκες και τους προπονητές των αθλητικών σωματείων της Χαλκίδας, επισκέφτηκαν 20 Δημοτικά Σχολεία της Χαλκίδας παρουσιάζοντας στα παιδιά τα αθλήματά τους, ενώ μεταλαμπάδευσαν σε αυτά τις αξίες του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού.
Oι επισκέψεις στα σχολεία πραγματοποιήθηκαν με τον ακόλουθο τρόπο:
1.ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ & ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΣΤΟ : 25ο, 3ο , Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΣ
2.ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΝΔΗΛΗ ΣΤΟ: 25ο , 17ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ, 2ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΣ
3.ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ: 10ο & 18ο
4.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟ : 14ο , 21ο & ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΜΠΟΥΡΤΖΙ)
5.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ : 4ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ, 26ο
6.ΒΟΥΛΑ ΖΥΓΟΥΡΗ ΣΤΟ : ΜΥΤΙΚΑ & ΦΥΛΛΩΝ
7.ΒΡΥΩΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ : 9ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ & ΔΡΟΣΙΑΣ
8.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑ ΣΤΟ : 1ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ & 13ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ
9.ΚΑΡΥΑΜΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ : 5ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ & 6ο ΧΑΛΚΙΔΑΣ