Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών παρακινεί ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης Ανταποκρίνεται

Ο Σύλλογος (ΣΕΟ) παρακινεί, ο Όμιλος (ΝΟΒ) ανταποκρίνεται!!!

 

Ο Συνδετικός Κρίκος, που έφερε κοντά τον ΣΕΟ και τον ΝΟΒ, ήταν ο προπονητής της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΒ και Ολυμπιονίκης του Αθλήματος Κώστας Λούδης, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του, παρουσίασε όλους τους αθλητές του, τους συνεργάτες και τους παράγοντες του ΝΟΒ και μίλησε για την εμπειρία της δικής του δειγματοληψίας στην πρώτη δράση του προγράμματος “Αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, κερδίζουμε τη Ζωή” του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών πριν από 2 χρόνια, ενώ ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Wind Surfing, τελευταίος λαμπαδηδρόμος στην τελετή έναρξης των Ο.Α της Αθήνας και επί σειρά ετών αθλητής της Βουλιαγμένης Νίκος Κακλαμανάκης, χαιρέτισε την εκδήλωση και κατέληξε με την φράση: «Ας γίνουμε όλοι μία σταγόνα αλληλεγγύης στον Ωκεανό της Ελπίδας».

 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ!!! O ΣΕΟ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ, Ο ΝΟΒ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ!!!
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη, κατά το χαιρετισμό της δήλωσε: “Είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη χαρά που βρίσκομαι μαζί με τόσους φίλους, με τους οποίους έχω κοινές αναφορές και πορεία, για έναν τόσο σημαντικό –ιερό θα πρόσθετα- σκοπό.
Πολλοί από τους σημερινούς φίλους του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι Ολυμπιονίκες και άρα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και εύχομαι ολόψυχα να ενταχθούν και οι υπόλοιποι.
 
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών έχει ταχθεί στο πλευρό των παιδιών που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μάχη με τον καρκίνο, έχοντας εκπονήσει το πρόγραμμα “Αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, Κερδίζουμε τη Ζωή”, για την αξία του εθελοντισμού για δότες μυελού των οστών. Έτσι είμαστε πάντα αρωγοί στην διοργάνωση κάθε Επιστημονικής Ημερίδας που πραγματεύεται το εν λόγω θέμα και σας συγχαίρουμε για τη διοργάνωση.
 
Πιο συγκεκριμένα από την πρώτη στιγμή που ο Σύλλογος Φίλων παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ ίδρυσε το Όραμα ελπίδας και δημιούργησε τις βάσεις για τη νέα τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών αντιλαμβανόμενος το σπουδαίο έργο που αυτή η Τράπεζα θα επιτελέσει και τις ζωές ενηλίκων και παιδιών που θα σώσει, ενεργοποιήθηκε ώστε να συμβάλει στη διάδοση του μηνύματος της αξίας του εθελοντισμού. Έτσι έχοντας λάβει τον πολύ τιμητικό τίτλο των πρεσβευτών της ΕΛΠΙΔΑΣ από την Πρόεδρό του κα Βαρδινογιάννη, καταρχάς γίναμε εθελοντές δότες, ενώ εκπονήσαμε το πρόγραμμα «αγωνιζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, Κερδίζουμε τη ΖΩΗ», ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και παρακινούν τον κόσμο που συμμετέχει σ’ αυτά να γίνει δότης. Επιπλέον έχουμε μπει στη διαδικασία να παρακινήσουμε κι άλλους φορείς , σωματεία και συλλόγους να γίνουν εθελοντές δότες. Θέλω σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσω θερμά το προπονητή της αντρικής ομάδας της Βουλιαγμένης και Ολυμπιονίκη Κώστα Λούδη, που ανταποκρίθηκε εξ’ αρχής στο κάλεσμά μας, έγινε δότης, ενώ τώρα είχε την πρωτοβουλία να φέρει την οικογένεια της υδατοσφαίρισης του ΝΟΒ, μαζί μας, σ’ αυτήν την εκστρατεία!!!
 
Το πρόγραμμα λοιπόν «αγωνιζόμαστε για την ελπίδα, κερδίζουμε τη ζωή» θα συνεχιστεί και το 2016, και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο της ΕΛΠΙΔΑΣ για τον καρκινοπαθή συνάνθρωπο”… Με τη σειρά της η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και επίσης Αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης δήλωσε: «Για μένα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα σήμερα. Η Βουλιαγμένη είναι μια ομάδα την οποία έχω υπηρετήσει, πολλές από τις αθλήτριες εδώ σήμερα ήταν συμπαίκτριές μου τόσο στην ομάδα της Βουλιαγμένης, όσο και στην Εθνική ομάδα και χαίρομαι που έχουμε καταφέρει μέσα από το Σύλλογο Ολυμπιονικών να παρακινήσουμε και άλλους αθλητές, αλλά και άλλο κόσμο να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών. Για μένα είναι πιο σημαντικό πλέον να αποτελώ πρότυπο για προσφορά στην κοινωνία και όχι τόσο ως αθλήτρια. Τώρα το βρίσκω πιο σημαντικό να είμαι πρότυπο για μια προσφορά που θα κάνουμε στο κοινωνικό σύνολο, παρά ότι ως αθλήτρια. Και χαίρομαι που σημερινοί αθλητές παρακινούνται από εμάς για να γίνουν δότες, με σκοπό να παρακινήσουν και αυτοί άλλους».