Ο ΣΕΟ ευχαριστεί την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής

Ο ΣΕΟ ευχαριστεί την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Συγκινεί η μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και των συνεργατών του να συμπαρασταθούμε στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ευχαριστεί από καρδιάς παλιούς και νέους φίλους μας έκαναν την τιμή να ενώσουν τις προσπάθειές τους με την δική του για να προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας.

«Αισθανόμαστε τη βαθύτατη και ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής που βρέθηκε κοντά μας στην προσπάθεια να ανακουφίσουμε τις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Με τη δική σας καθοριστική συνδρομή, αποδείξαμε έμπρακτα πως όλοι μαζί μπορούμε να είμαστε πάντα δίπλα στο συνάνθρωπό κάθε φορά που μας χρειάζεται. Χαιρόμαστε που αγκαλιάσατε αυτή τη δράση και ευελπιστούμε ότι θα στηρίξετε και ανάλογες μελλοντικές προσπάθειες. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!» δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) Βούλα Ζυγούρη εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΟ.