Ο Κώστας Γκατσιούδης επισκέφθηκε τα σχολεία των Σαπών

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Θετικών Προτύπων» Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ακοντισμού, Κώστας Γκατσιούδης προσκεκλημένος του Μειονοτικού Σχολείου Σαπών, που συμμετέχει στο πρόγραμμα «Θετικών Προτύπων», βρέθηκε τις Σάπες και επισκέφτηκε εκτός του Μειονοτικού Σχολείου και τα Διαπολιτισμικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Λειτουργώντας ως πρότυπο, συζήτησε με τους μαθητές, απάντησε σε ερωτήσεις για την σπουδαία του καριέρα και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τους. Προέτρεψε τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τον στίβο, που αυτός υπεραγαπά, μιας και ο αθλητής εκεί παίρνει το αποτέλεσμα που του αξίζει, όπως έχει πει ο ίδιος.
 

Φέτος ο Κώστας Γκατσιούδης μαθαίνει τα μυστικά του αγωνίσματος, στους μικρούς ακοντιστές του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ ο σύλλογος λειτουργεί τμήμα στίβου στις Σάπες..

Πηγή : www.paratiritis-news.gr [ https://www.paratiritis-news.gr/athlitika/o-kostas-gkatsioudis-episkefthike-ta-scholeia-ton-sapon/ ]

 

Δείτε το βιογραφικό του Κώστα Γκατσιούδη στον παρακάτω σύνδεσμο, στη νέα σελίδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

https://olympicwinners.gr/%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b7%cf%82/