Ο Αθλητικός Προσανατολισμός στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, η Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας Δήμητρα Μαγκανουδάκη, υποδέχτηκε τους μαθητές του Σχολείου Ι.Μ Παναγιωτόπουλος και ενίσχυσε τον “Αθλητικό Προσανατολισμό” τους, παρουσιάζοντας το άθλημά της με παιγνιώδη και βιωματική διαδικασία.

Η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας και 8η Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 Δήμητρα Μαγκανουδάκη υποδέχτηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου τους μαθητές της σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου.
Οι μαθητές μετά την ξενάγηση τους στο Μουσείο συνομίλησαν με την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια για θέματα σχετικά με το Αθλητικό Ιδεώδες,τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και για το άθλημα που πρεσβεύει, την Ξιφασκία . Στην συνέχεια υπό την καθοδήγηση της επιδόθηκαν σε αθλοπαιδίες σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Μουσείο.
Η Δήμητρα Μαγκανουδάκη στηρίζει τις εκπαιδευτικές δράσεις του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου από το 2015 στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μουσείου με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. Σας ευχαριστούμε!!!!!!!!.