ΟΧΙ στον αφανισμό του ΕΝΟΑ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στο Ιστορικό Ναυτααθλητικό σωματείο του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών ΕΝΟΑ, το οποίο το τελευταίο διάστημα δίνει πραγματική μάχη για την επιβίωσή του, μετά την εντολή απομάκρυνσής του από την φυσική του έδρα, συνεπεία των έργων της ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕ.

Τα μέλη του Συλλόγου μας  Βιργινία Κραβαριώτη (Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοίας), Βασίλης Πολύμερος (Αργυρός και Χάλκινος Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας), Ασουμανάκη Σοφία (4η ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας), Γιάνναρος Σπυρίδων (6ος ολυμπιονίκης της κωπηλασίας), Μπισκιτζή Χρύσα (6η ολυμπιονίκης της κωπηλασίας), ανήκουν στο δυναμικό του ΕΝΟΑ.

Ο Ε.Ν.Ο.Α λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού με θαυμαστά μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Είναι ένα ερασιτεχνικό Ναυταθλητικό Σωματείο, που πέρα από την ιστορία και παράδοση έχει αγκαλιάσει την Νεολαία, επιτελώντας ουσιαστικό έργο και αποτελώντας συγχρόνως σημείο αναφοράς για την αθλούμενη νεολαία μας.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ζητάει προς κάθε αρμόδιο φορέα όπως μεριμνήσει για να βρεθεί λύση και βρεθεί λύση για το εν λόγ θέμα. γιατί είμαστε όλοι υπέρ της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Ελληνικού, αλλά ανάπτυξη με αφανισμό μίας κοιτίδας Ολυμπιονικών σαν τον Ε.Ν.Ο.Α, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Ελληνικό Αθλητισμό και τη Νεολαία μας, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ…

Στο παρακάτω βίντεο σποτ που οργάνωσε η Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη και επιμελήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Γιάννης Σταθόπουλος, παρουσιάζεται η Ιστορία, οι αξίες, οι στόχοι και το κοινωνικό έργο ενός Ομίλου που σχετίζεται άμεσα με τον Ελληνισμό της Αιγύπτου, ο οποίος δυστυχώς τείνει να ξεχαστεί..

Top