Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης – Τρέξε μαζί με την μεγαλύτερη Ολυμπιακή Ομάδα!

Τρέξε μαζί με την μεγαλύτερη Ολυμπιακή Ομάδα!
Σημείο εκκίνησης από την Ολυμπιονίκη μας Ιωάννα Μπούζιου
Καλώς ήρθες στη μεγαλύτερη Ολυμπιακή Δρομική Ομάδα της χώρας μας!
Η στιγμή για να στείλουμε, ακόμη πιο ψηλά, την Ελλάδα έφτασε!
Μένουμε ασφαλείς και συνεχίζουμε να τρέχουμε!!!
Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο με αγάπη για τον αθλητισμό!
Μετά από τις νέες εξελίξεις αναφορικά με τη διασπορά της πανδημίας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας, το 3ο Olympic Day Run GREECE, σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις με ασφάλεια, από οποιοδήποτε σημείο της πόλης ή της χώρας μας και να λάβεις μέρος στην παγκόσμια Ολυμπιακή γιορτή για τις Ολυμπιακές αξίες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας διεθνώς!!
Σε συνέχεια της επικοινωνίας με τους θεσμούς της Διεθνούς Ολυμπιακής Οικογένειας και στις δύσκολες για την ανθρωπότητα συνθήκες, η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE αποφάσισε, το μοναδικό Ολυμπιακό Run της χώρας μας να γίνει ψηφιακό, ώστε να επιτραπεί στον κάθε δρομέα να τρέξει μεμονωμένα και με ασφάλεια.
Με την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός προσφέρει σωματική και ψυχική υγεία, η Οργανωτική μας Επιτροπή, υπεύθυνα αποφάσισε να στείλουμε το μήνυμα της υγιούς άθλησης και της συνέχισης της ζωής, προσαρμοσμένοι όμως στα νέα δεδομένα της εποχής της πανδημίας και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας τόσο ημών όσο και του κοινωνικού συνόλου, προκειμένου όλοι μαζί να διαμορφώσουμε ένα υγιές και ασφαλές 2021! Η δρομική κοινότητα έχει μια μοναδική δυναμική που όχι μόνον δεν περιορίστηκε αυτή την δύσκολη για όλους χρονιά, αλλά αντίθετα μεγαλώνει και δυναμώνει! Σε όλους εσάς που αποτελείτε πλέον μέλη της μεγάλης Ολυμπιακής μας Ομάδας «Olympic Running Team” δίνουμε από σήμερα την ευκαιρία να συμμετέχετε στον αγώνα υπέρ του αθλητισμού και της χαράς της ζωής!
Τρέξε μαζί μας στο “Olympic Day VIRTUAL Run 2020”, ζήσε τη χαρά της συμμετοχής και βοήθησε να ανεβάσουμε ψηλά την χώρα μας, στον παγκόσμιο Ολυμπιακό Χάρτη!
#Olympic_GR_ambassador
#Go_Greece_Go
#Thess_OlympicDayRun
#OlympicDayRun_Greece
#OlympicDay_VirtualRun
#OlympicDay_VirtualRun_2020
To ”Olympic Day Run 2020 – Virtual Edition” θα πραγματοποιηθεί από 1.11.2020 έως 12.12.2020, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους ΗΔΗ εγγεγραμμένους δρομείς να ζήσουν μια διαφορετική εμπερία!