Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στην Μάνη

Σήμερα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο έναν πολύ δημιουργικό τριήμερο με επισκέψεις Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών στη πανέμορφη ιστορική Μάνη!

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών εκπροσωπήθηκε από τους: Βούλα Κοζομπόλη, Πέτρο Γαλακτόπουλο, Γιώργο Χατζηιωαννιδη, Βούλα Ζυγούρη, Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Ανδρέα Κοσματόπουλο.

Συμμετείχαν επίσης η παγκόσμια πρωταθλήτρια άρσης βαρών Μαρία Χριστοφορίδη και ο πρωταθλητής Μανιάτης πυγμάχος Πουλίκος Τσαγκράκης!

Οι Ολυμπιονίκες επισκέφτηκαν σχολεία της Αρεόπολης και νέους αθλητές από σωματεία του Γυθείου και των γύρω περιοχών,οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος της ιστιοπλοΐας, της άρσης βαρών και του μποξ.

Επίσης διοργανώθηκε ημερίδα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ανατολικής Μάνης με ομιλήτριες τις: Βούλα Κοζομπόλη, Βούλα Ζυγούρη και Μαρία Χριστοφορίδη, όπου τιμήθηκαν οι ολυμπιονίκες και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές .Την εκδήλωση συντόνισε η αθλητική συντάκτρια και Μανιάτισσα Σπυριδούλα Σπανέα και την πρωτοβουλία για την εκδήλωση είχε ο Γιώργος Ροζάκης και η ομάδα Μάνη beach soccer.

Στο πολιτιστικό κέντρο επίσης φιλοξενήθηκε η έκθεση του βραβευμένου φωτογράφου Βασίλη Κουτρουμάνου με μοναδικές φωτογραφίες από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο!

Top