Οι Ολυμπιονίκες τρέχουν στον Μαραθώνιο της Ρόδου

«Άρωμα» Ολυμπιονικών θα έχει ο 3ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου που θα γίνει την Κυριακή 17 Απριλίου στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Οι αθλητές που έκαναν υπερήφανη όλη την Ελλάδα θα δώσουν βροντερό «παρών» στον Roads To Rhodes Marathon 2016 που έχει την επίσημη έγκριση της AIMS και της IAAF γεγονός που διασφαλίζει την εγκυρότητα και τη διεθνή αναγνώριση του αγώνα, καθώς και της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ που έχει εντάξει στο επίσημο καλεντάρι του τον αγώνα.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θα εκπροσωπηθεί από την Πρόεδρο του Βούλα Κοζομπόλη ενώ μαζί της θα είναι σπουδαίοι Ολυμπιονίκες όπως ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Αθανασία Τσουμελέκα, ο Νίκος Συρανίδης, ο Δημήτρης Μούγιος, η Ειρήνη Αϊνδιλή, η Βάσω Καραντάσιου, η κορυφαία Ελληνίδα δρομέας στην Αυθεντική Διαδρομή του Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου και ο πρωταθλητής του βόλεϊ Νίκος Ρουμελιώτης. Μαζί τους θα τρέξουν οι κορυφαίοι πρωταθλητές, όπως η Ράνια Ρεμπούλη, η Ζωή Ανδρικοπούλου, ο Χρήστος Μπουντούλης, ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο.

Στη φετινή 3η διοργάνωση, οι διαδρομές ανανεώθηκαν και όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν από το κέντρο της πόλης και θα καταλήξουν πάλι στο κέντρο περνώντας από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου. Θα διεξαχθούν αγώνες 5 χλμ., 10 χλμ. και  Μαραθώνιος, αλλά και αγώνας 1.000 μ. για τους μικρούς μας φίλους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν ενέργεια στο Pasta Party της προηγούμενης ημέρας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις πραγματοποιήσουν είτε ηλεκτρονικά από το MyNextRun είτε μέσω e-mail ακολουθώντας τις οδηγίες στο Roadstorhodes.com.

Η λήξη της προθεσμίας εγγραφών είναι στις 10 Απριλίου 2016.

Ο μεγάλος επίσημος χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων προς και από το νησί της Ρόδου, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air, ενώ Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.  Άργυρος χορηγός του αγώνα ειναι τα ξενοδοχεία Blue Bay και Registration Center και κέντρο διανομής υλικού είναι το ξενοδοχείο Best Western Plaza.

Επίσης η τοπική εταιρεία ΣΤΑΝΗ είναι χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ενώ τα γαλακτοκομικά προϊόντα Απλώς, από τη Ρόδο, είναι Χορηγός του Παιδικού Αγώνα.

Χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το Sheraton Rhodes Resort.
Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι ο Χορηγός Εθελοντισμού στηρίζοντας τους εθελοντές μας, ενώ τα βραβεία και μετάλλια του αγώνα είναι προσφορά του Αθλοθέτη μας, Hhotels. H Oργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί και τους εξής: Μitsis Ηotels, Σύλλογο Φαρμακοποιών Ρόδου, ΣΥΦΑΡΟ και Hellenic Island Services.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα: Roadstorhodes.com

Μείνετε συντονισμένοι:

Facebook.com/roads2rhodes
Twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram.com/roadstorhodes

https://runnermagazine.gr/nea/ellada/10617/i-olimpionikes-trechoun-ston-marathonio-tis-rodou/