Οι Ολυμπιονίκες παίρνουν τη σκυτάλη σε Μαρούσι και Χαλκίδα (photos)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι δράσεις της Ομάδας Δρομέων του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στα Running Events της Χώρας.

ΒΙΚΟΣ RELAYS
H Ομάδα Δρομέων του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών -αποτελούμενη από την Πρόεδρο του Συλλόγου Βούλα Κοζομπόλη, τα μέλη του ΔΣ Δημήτρη Καφφάτο και Αγγελική Καραπατάκη, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη των Καταδύσεων Νίκο Σιρανίδη, την Αργυρή Ολυμπιονίκη του Ύψους Νίκη Μπακογιάννη, την Αργυρή Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης Ευτυχία Καραγιάννη, η Ολυμπιονίκης των Καταδύσεων Έφη Παππά και ο Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας Μπασματζιάν- πήρε τη σκυτάλη από τη Καλαμάτα και έτρεξε στο Μαρούσι, για τον καλό σκοπό που διοργάνωσαν τα Βίκος Relays.

Μετά το Αγώνα η Πρόεδρος του ΣΕΟ δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο Βίκος Relays είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς αποτελεί τον μοναδικό αγώνα δρόμου σκυταλοδρομιών σε τέτοιου είδους αγώνες, που συνδυάζουν εξυπηρέτηση κοινωνικών σκοπών. Μετά την Καλαμάτα δώσαμε τη σκυτάλη στο Μαρούσι, ενώ μείς είμαστε πάντα στη διάθεση τέτοιων πρωτοβουλιών».

 


 
CHALKIDA BRIDGES MARATHON
Παράλληλα, στο Chalkida Bridges Marathon βρέθηκαν Οι Ολυμπιονίκες της Πάλης Βούλα Ζυγούρη και Μαρία Βρυώνη, εκπροσωπώντας το Σϋλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. Η Βούλα Χυγούρη με την ιδιότητα της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου έκανε την ακόλουθη: δήλωση: “Με την ολοκλήρωση του “Chalkida Bridges Marathon” 2015, η πόλη της Χαλκίδας επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την ετοιμότητά της στην διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικού χαρακτήρα. Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες είναι πάντα αρωγοί σε δράσεις που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη. Συγχαρητήρια στον Δημοτικό Οργανισμό Άθληση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, στον Σύλλογο Πτυχιούχων Γυμναστών Εύβοιας και στον Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» για την άρτια διοργάνωση.

https://www.onsports.gr/olympiakoi-agones/story/481723/oi-olympionikes-pairnoyn-ti-skytali-se-maroysi-kai-xalkida-photos