Οι Ολυμπιονίκες κοντά στα παιδιά και το καλοκαίρι

 

Στο  καλοκαιρινό camp του αθλητικού σωματείου Πέντε Κύκλοι, βρέθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε, οι χάλκινες Ολυμπιονίκες του Σίδνεϊ στην ρυθμικής γυμναστικής  Χαρά Καρυάμη  (Ειδική γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών) και Ειρήνη Αϊνδιλή για να παρουσιάσουν στα παιδιά το άθλημά τους και να αποκαλύψουν κάποια από τα μυστικά του.

Στην επίσκεψή τους συνοδεύονταν από τον χρυσό Ολυμπιονίκη της Αθήνας στις συγχρονισμένες καταδύσεις Νίκο Σιρανίδη, ιδρυτή του σωματείου «Πέντε Κύκλοι»  και εμπνευστή της εξαιρετικής δουλειάς που το εν λόγω σωματείο προσφέρει τόσο στη γενικότερη λειτουργία του όσο και στις καλοκαιρινές του δράσεις.

Χαρά Καρυάμη, Νίκος Σιρανίδης, Ειρήνη Αϊνδιλή - Πέντε Κύκλοι - summer camp 2022

Το καλοκαιρινό camp του αθλητικού σωματείου Πέντε Κύκλοι, απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 12 ετών και διαθέτει πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων προσαρμοσμένο σε κάθε ηλικία και με έμπειρο προσωπικό, το οποίο έρχεται  να μεταδώσει στα παιδιά ένα νέο τρόπο ζωής εμπνευσμένο από τον αθλητισμό.

 

Ειδικότερα, προσφέρεται καθημερινά η ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, βόλεϊ, Στίβος, Τραμπολίνο, Ενόργανη Γυμναστική, Τοξοβολία, Beach Volley, Καταδύσεις, Πόλο, Κολύμβηση, Συγχρονισμένη κολύμβηση, Hockey επί χόρτου, Climbing, MiniGolf, tae kwon do κ.α.

Δεν λείπουν όμως και άλλες πρωτοποριακές δραστηριότητες όπως: Art Attack, Παιχνίδια συντονισμού, Παιχνίδια ρόλων, Ψυχαγωγικά παιχνίδια, Θεατρικό παιχνίδι, Εργαστήριο καλλιτεχνικών, Cheerleading, Διαγωνιστικά παιχνίδια, Μαγειρική/Διατροφολογία, Παιχνίδια αισθήσεων, Αναγνώριση, έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων κ.α.