Μοντέλα για καλό σκοπό οι Ολυμπιονίκες

Οσο ήταν ενεργοί αθλητές, ενδεχομένως να μην ήταν τόσο δραστήριοι, όσο τον τελευταίο χρόνο. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, είναι κυριολεκτικά παντού και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του αθλητισμού.

Αυτό έκαναν και στη Θεσσαλονίκη, όταν κλήθηκαν να στηρίξουν ένα από τα σπίτια τους, το Ολυμπιακό Μουσείο. Φόρεσαν ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών και έκαναν πασαρέλα προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου και για το σύλλογο Καλλιπάτειρα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, μετά την εκδήλωση τόνισε: «Το Fashion for Sports στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ανέδειξε με έναν ξεχωριστό τρόπο την ενεργοποίηση των Ελλήνων Ολυμπιονικών όσον αφορά στην στήριξη κοινωνικών και φιλαθλητικών σκοπών. Θα ήθελα να ευχαριστησω θερμά το Ολυμπιακό Μουσείο και το ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα για την άψογη όπως πάντα συνεργασία, τους Έλληνες σχεδιαστές καθώς και όλους τους συναδέλφους Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και φυσικά το παρευρισκόμενο και πολύ ένθερμο κοινό».

https://sportsfeed.gr/montela-gia-kalo-skopo/