Η Ολυμπιονίκη της Πάλης Βούλας Ζυγούρη στο 6ο Συνέδριο “Κρητική Διατροφή και Υγεία”

Mε μία πλήρως εμπεριστατωμένη εισήγηση της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου Ελλήνων και Ολυμπιονίκη της Πάλης Βούλας Ζυγούρη, ολοκληρώθηκε το 6ο Συνέδριο «ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» , που πραγματοποιήθηκε μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Πιο αναλυτικά πάνω από 500 άτομα από την πανεπιστημιακή κοινότητα, τον στρατιωτικό, αθλητικό, φοιτητικό και επιχειρηματικό κόσμο παρευρέθησαν στο ετήσιο Συνέδριο που πραγματοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά, για να διαδώσει τις αξίες της υγιεινής διατροφής καθώς και την ποιότητα των Κρητικών προϊόντων.

Πολύ αξιόλογες ομιλίες ήταν και του καθηγητού Ιατρικής κ.Καφάτου, του τ.προέδρου ΕΦΕΤ κ.Κατσαρού, του Διοικητή Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων κ.Ανδριόπουλου, του Αρχιμανδρίτη Νίκανδρου Καρακωστόπουλου από τη Μητρόπολη Πειραιώς και πολλών άλλων λαμπρών επιστημόνων…

To Συνέδριο ετέθη υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Περιφέρειας Κρήτης, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, ενώ την έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου, έκανε ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Μπιλιράκης.

«Στα πλαίσια των δράσεών του για την προαγωγή της Υγείας, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών συμμετέχει και φέτος στο Συνέδριο «ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», το οποίο μετά από 6 συνεχή χρόνια αποτελεί θεσμό και ένα πολύ καλό τρόπο για την προβολή της Κρήτης και την ανάδειξη της υγιεινής διατροφής ως τρόπο ζωής» τόνισε κατά τον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη.