Η χάλκινη ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Χριστίνα Γιαζιτζίδου, διατυπώνει το δικό της μήνυμα για την βία κατά των γυναικών.

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου στέλνει το δικό της μήνυμα!

Όλοι οι Καστοριανοί ένιωσαν λίγο- πολύ υπερήφανοι όταν είδαν μια συντοπίτισσα τους να ανεβαίνει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων και να διακρίνεται. Ο λόγος φυσικά για τη Χριστίνα Γιαζιτζίδου, χαλκινη Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Η δική μας Χριστίνα, γεννήθηκε στην Καστοριά και είναι αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Η πρώτη της συμμετοχής με την Εθνική ομάδα ήταν το 2004, ενώ Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά μετάλλια κοσμούν τη συλλογή της. Είναι φοιτήτρια φυσικοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη.
Μόλις 25 χρονών, ξέρει καλά τι θα πει να αγωνίζεσαι και να καταφέρνεις το στόχο σου. Μόλις 25 χρονών και ξέρει καλά τι θα πει να μάχεσαι να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Μας δείχει τον τρόπο και αυτός είναι ένας σημαντικότατος λόγος για τον οποίο συμμετέχει στην εκστρατεία ενάντια στη βία κατά των γυναικών του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών τιυ Δήμου Καστοριάς.

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου στέλνει το δικό της μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών.
Την ευχαριστούμε και συνεχίζουμε

http://supportwomenkastoria.blogspot.com/2014/07/blog-post_27.html