Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Olympic Air ως επίσημος χορηγός της Ολυμπιακής Επιτροπής, θα μεταφέρει και τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στη βρετανική Πρωτεύουσα.
Ήδη έχει προγραμματισθεί απευθείας έκτακτη πτήση για τη μεταφορά της Αποστολής. Με το αεροσκάφος της Olympic Air θα πετάξουν όλοι οι αθλητές που θα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Αγώνες.
Η αναχώρηση των αθλητών μας θα γίνει από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την ειδική πτήση στις 23 Ιουλίου και ώρα 16.15. Με την ευκαιρία της αναχώρησης της Ομάδας η Olympic Air θα οργανώσει και αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για να ευχηθεί στα μέλη της Αποστολής καλή τύχη και μεγάλες επιτυχίες.
Από το 2009 που άνοιξε τα φτερά της η Olympic Air, όλοι οι Έλληνες αθλητές που μετείχαν σε αγώνες και προ – ολυμπιακά τουρνουά, πέταξαν με τα αεροσκάφη της. Σε αναγνώριση των ειδικών υπηρεσιών που προσέφερε προς την Ε.Ο.Ε η Olympic Air τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο χορηγίας για την προσφορά της στην προάσπιση των ολυμπιακών ιδεωδών και τη διάδοση του ολυμπιακού και αθλητικού πνεύματος.
Από τις αρχές Ιουνίου, τα αεροσκάφη της Olympic Air φέρουν το σήμα της ΕΟΕ και γίνονται πρέσβεις της διοργάνωσης «μεταφέροντας» την ελληνική αθλητική προσπάθεια σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.
Στο πλαίσιο της χορηγίας της προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τα τελευταία χρόνια, η Olympic Air.
• Μετέφερε τους Έλληνες Αθλητές για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010 στο Βανκούβερ.
• Μετέφερε τους Έλληνες Αθλητές για το Ευρωπαϊκό Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2011 στην Πράγα.
• Μετέφερε τους Έλληνες Αθλητές για το Ευρωπαϊκό Θερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας 2011 στην Τραπεζούντα, με απευθείας έκτακτη πτήση για 137 επιβάτες.
• Ακόμη διατέθηκαν δεκάδες εισιτήρια για μετακινήσεις αθλητών και μελών της ΕΟΕ εντός και εκτός Ελλάδας.
Στο Μέγα Χορηγό Ανδρέα Βγενόπουλο ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, τιμής ένεκεν απένειμε μια Ολυμπιακή Δάδα, ενώ τον ευχαρίστησε θερμά με ένα σύντομο χαιρετισμό όπως επίσης έπραξαν ο Πρόεδρος του ΣΕΟ Δημοσθένης Ταμπάκος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΟΑ Γιώργος Λιβέρης.