Η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου Hellenic Modern Pentathlon Federation συμμετείχε στις δράσεις του BeActiveHellas

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου Hellenic Modern Pentathlon Federation συμμετείχε στις δράσεις του BeActiveHellas με μία ημέρα εκμάθησης και γνωριμίας με τα #αθλήματα που περιλαμβάνει το μοντέρνο πένταθλο, δηλαδή #κολύμβηση🏊‍♀️, #ξιφασκία🤺, #ιππασία🏇, #laserrun (#τρέξιμο🏃‍♀️, #σκοποβολή🎯).
Το Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή Μητροπολιτικό Πάρκο ΓουδήΚολυμβητήριο Γουδή γέμισε από μαθητές δημοτικού που έπαιξαν, ζωγράφισαν ολυμπιακά μηνύματα όπως είναι η #ολυμπιακή_εκεχειρία και η #αλληλεγγύη, αθλήθηκαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους!
Παρόντες στην εκδήλωση αγαπημένοι #Ολυμπιονίκες, όπως η πρέσβειρά μας από την Υδατοσφαίριση🤽‍♀️ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Olympionikes Ellados Εύη Μωραϊτίδου Evi Moraitidou, ο Σπύρος Γιαννιώτης Spyros Gianniotis από την Κολύμβηση🏊‍♂️, ο Γρηγόρης Χατσατουριάν από τη Χειροσφαίριση🤾‍♂️ και ο Κώστας Φιλιππίδης από το Άλμα επί Κοντώ. Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη και τη συμβολή του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας International Olympic Truce Centre και του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ΑΣΑΕΔ. Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, κα Ντόρα Πάλλη, για τη διοργάνωση αυτής της όμορφης δράσης!

Top