Ημερίδα Pre-Christmas Wellness Secrets

Ο εορτάζων Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Λευτέρης Κόνσολας συμμετείχε στην Ημερίδα Pre-Christmas Wellness Secrets, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην Πλάκα
Την εκδήλωση συντόνισε η Aλεξία Σβώλου, βιοχημικός & δημοσιογράφος υγείας, ενώ εκλεκτοί ομιλητές ανέπτυξαν θέματα της ειδικότητάς τους.
Ομιλητές ήταν οι:
• Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας & Διευθυντής της Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας»
«Η πρόληψη και οι υγιεινές συνήθειες ζωής»
• Ευμένης Π. Καραφυλλίδης, BSc (Hons), MSc, NYSCDN
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Πανεπιστημίου Leeds, Αγγλία & Πανεπιστημίου Columbia,Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Διευθυντής Διαιτολογικού Τμήματος & Μέλος Ογκολογικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ General
«Διαδραστική συζήτηση για την επίτευξη της ισορροπίας μέσω διατροφής»
• Λευτέρης Πλακίδας, Διευθυντής του AthleticsΜagazine και Διευθυντής σειράς αγώνων Street Relays
«Το δρομικό κίνημα και η αύξηση των αθλητικών διοργανώσεων τριάθλου, κολύμβησης και ποδηλασίας, ως τρόπος υγιεινής ζωής και έκφρασης»
• Άννα Μαρία Παπίρη, Beauty & Wellness editor,Συγγραφέας των βιβλίων «Η Επανάσταση της Νεότητας»,«Η Δίαιτα …. Αλλιώς»
«Η τεχνολογία των καλλυντικών και οι νέες φόρμουλες»
.Χορηγοί της εκδήλωσης:
1) Ο Όμιλος ΙΑΣΩ,ο οποίος δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του προς τους ανθρώπους που συνεχίζουν να μας κάνουν ακόμη περήφανους διεθνώς, παρέχει στους Έλληνες Ολυμπιονίκες πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.
2) Το ARLA Chocolate Protein Milk, ένα γευστικό και θρεπτικό ρόφημα για ανθρώπους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.
Η πρωτεΐνη, σε συνδυασμό με την προπόνηση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, είναι κατάλληλη για την αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Top