Ετήσιο μνημόσυνο για τον Αννα Πολλάτου

Την προσεχή Κυριακή συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, που έκοψε το νήμα της ζωής της Χάλκινης Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Άννας Πολλάτου. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο Δράπανο, το ετήσιο μνημόσυνο.
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος, όταν στις 17 Μαΐου η αγαπημένη μας Άννα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Την Κυριακή, ακριβώς στη συμπλήρωση ενός χρόνου, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στο Δράπανο. Εκεί έχει τοποθετηθεί και ένα εντυπωσιακό μνημείο, που κατασκεύασε με δικά της έξοδα η οικογένειά της, αφού έλαβε πρώτα το πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο. Μετά το μνημόσυνο θα ακολουθήσει μία τελετή με διοργανωτή το δήμο και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλληνίας στο αεροδρόμιο του Αργοστολίου, που πήρε το όνομά της.
Στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιηθεί επίσης φέτος για 27ο χρόνο το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, που πήρε επίσης από πέρσι το όνομα της Άννας Πολλάτου. Η διοργάνωση θα γίνει στις 24-29 Ιουνίου.
Στην τελετή θα εκπροσωπήσει το σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών η συναθλήτρια της και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΟ Ειρήνη Αινδηλή. Παρούσες θα είναι οι συναθλήτριες της Χαρά Καρυάμη, Μαρία Γεωργάτου, Κλέλια Πανταζή και Εύα Χριστοδούλου, καθώς και πλήθος άλλων ολυμπιονικών.
Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ…