Εορτασμός της Ολυμπιακής ημέρα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, έχει προγραμματίσει την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 – 21:00 εκδήλωση με σκοπό να γνωρίσουν οι μικροί φίλοι – μελλοντικοί αθλητές τα Ολυμπιακά αθλήματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά και εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό των δράσεων που υλοποιεί το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά για τον εορτασμό των εξήντα χρόνων προσφοράς του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στον αθλητισμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνουν βραβεύσεις αθλητών και αθλητικών φορέων.

Η γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα θα γίνει μέσω βιωματικών δράσεων και παρουσιάσεων από Ολυμπιονίκες και διακεκριμένες αθλήτριες και αθλητές ενώ θα λάβουν και αναμνηστικά δώρα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Ενεργή συμμετοχή έχουν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Ελληνική Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά».

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: eakn@eakn-agioskosmas.gov.gr και στο τηλ. 2168002601 εσωτ. 12
#olympicday2020gr