Ενας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ το Σάββατο στη Γλυφάδα

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και ο  Σύνδεσμος Παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας θα βρεθούν αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου στις 19.30 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (πλ. Νυμφών Φοίβης), αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο αλλά ενωμένοι για τον κοινό σκοπό, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κόσμου για τον Αυτισμό.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Οι τυχεροί θεατές που θα παρευρεθούν το Σάββατο στη Γλυφάδα θα απολαύσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού σε δράση. Για την ομάδα των Ολυμπιονικών, στην οποία θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Σιγάλας, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής αλλά και σημαντικοί Ολυμπιονίκες από διάφορα αθλήματα, προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενώ και την ομάδα των παλαιμάχων θα απαρτίσουν σημαντικές δόξες του παρελθόντος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30, αλλά το κοινό μπορεί να απολαύσει πλούσιο θέαμα από τις 16.00, καθώς του κυρίως αγώνα θα προηγηθεί ένα τουρνουά μπάσκετ Γυναικών 3X3 από ομάδες του Εργασιακού Πρωταθλήματος Γυναικών ΕΚΑ.

Τα εισιτήρια διατίθενται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ και θα διατίθενται από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Υπάρχουν ήδη διαθέσιμα στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», αλλά και στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, Αθηνάς 2, στον 2ο όροφο.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας σχετικά με τη μεγάλη εκδήλωση, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Κοζομπόλη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας  κ. Νίκος Μπαμπανικολός, η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων, καθώς και ο Πρόεδρος του Mediterranean και εκ των χορηγών της εκδήλωσης κ. Σοφοκλής Ξυνής. Ο κ. Παπανικολάου εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν το παρόν στον σημαντικό φιλανθρωπικό αγώνα, ενώ η κα Κοζομπόλη ανέλυσε την ευρύτερη κοινωνική διάσταση που διέπει τις αρχές του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο κ. Ξυνής ανακοίνωσε και τη διάθεση από τον Όμιλό του δέκα υποτροφιών προς τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για μεταπτυχιακές σπουδές των μελών του.

https://www.onsports.gr/basket/basket-league/story/482713/enas-xexoristos-agonas-mpasket-to-savvato-sti-glyfada