Εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών 2016

Η Πρόεδρος Βούλα Κοζομπόλη και ο Επίτιμος Πρόεδρος Γιώργος Ρουμπάνης, έκοψαν μαζί την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου, με την παρουσία σύσσωμου το ΔΣ και παρέα με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και πλήθους Ολυμπιονικών, σε μία άκρως οικογενειακή και όμορφη εκδήλωση.

Η δωροεπιταγή που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας, προσφέρθηκε από τον τυχερό Γιώργο Μαυρώτα στην Εθελοντική Ομάδας Life Guard Hellas Save & Rescue Volunteer Team, που νωρίτερα είχε τιμηθεί στα πρόσωπα των Μάνια Μπικόφ και Σπύρου Μητριτσάκη, για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στη διάσωση και υποδοχή προσφύγων στη Λέσβο.

Οι 2 επικεφαλείς της Εθελοντικής Ομάδας, μεταξύ άλλων αναφορών για τις συνθήκες που βιώνουν τόσο οι πρόσφυγες, όσο και οι ίδιοι στη Λέσβο, έκαναν ανοιχτή πρόσκληση στους Ολυμπιονίκες να τους επισκεφτούν στη βάση που έχουν οργανώσει και να συνδράμουν μαζί τους για την αρωγή των προσφύγων. Τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΟ ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση, όπως επίσης και η Άννα Βερούλη, η Νίκη Μπακογιάννη και ο Νίκος Συρανίδης, κι έτσι αποστολή του Συλλόγου Ολυμπιονικών θα παραστεί στο νησί σε χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ακόμη, στις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την κοπή της πίτας ο Χρήστος Αφρουδάκης κέρδισε ένα κολιέ των κοσμημάτων FASPA της σειράς “Ταξίδια στην Ανατολή”, που φιλοτέχνησε η σχεδιάστρια κα Τέτη Σταθοπούλου, ενώ ο Χρήστος Παπανικολάου κέρδισε ένα ζευγάρι παπούτσια της επιλογής του, προσφορά της εταιρείας Nike.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη δήλωσε: ” Πλήθος δράσεων για το 2015 και συνεχίζουμε παρομοίως και για το 2016. Μεταξύ άλλων ο Σύλλογος ξεκίνησε να διεθνοποιείται κάνοντας συνεργασίες με Συλλόγους Ολυμπιονικών άλλων χωρών, για κοινές δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινήσαμε το Νοέμβριο με τους Ολυμπιονίκες της Γεωργίας και τον αγαπητό μας Κάχι μέλος του συλλόγου μας αλλά και πρόεδρο του Συλλόγου Ολυμπιονικών Γεωργίας, ενώ στις 17 Μαρτίου θα μεταβώ στο Τόκυο, όπου θα υπογράψουμε σύμφωνο συνεργασίας για κοινές δράσεις με το Σύλλογο Ιαπώνων Ολυμπιονικών ενόψει των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020″.
Τέλος η Γενική Γραμματέας του ΣΕΟ Βούλα Ζυγούρη, σε δηλώσεις στους παριστάμενους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε:” Το 2015 συμπληρώσαμε τα 30 χρόνια της ύπαρξής μας, το 2016 σηματοδοτεί την απαρχή των 30 επόμενων χρόνων. Όλοι οι Ολυμπιονίκες ευχόμαστε Υγεία, Προοπτική και ένα Καλύτερο Έτος για όλο τον κόσμο μέσα στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, και επιπλέον ακόμη περισσότερα μέλη για το Σύλλογο μας, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Ρίο“.