Εγκαίνια του αθλητικού κέντρου του Ακρίτα Καλαμάτας “Νίκη Μπακογιάννη” στο Elite City Resort

Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!
Ο Σύλλογος Ακρίτας της Καλαμάτας έχει πλέον το δικό του Αθλητικό Κέντρο, στους χώρους του ξενοδοχείου Εlite City Resort, το οποίο πήρε το όνομα της Ολυμπιονίκη του Άλματος εις Ύψος Νίκης Μπακογιάννη, και το οποίο φιλοδοξεί να στεγάζει τις προσπάθειες και τα όνειρα των μικρών αθλητών και αθλητριών που θέλουν να διακριθούν στα αθλήματα του στίβου.
Η σπουδαία Νίκη Μπακογιάννη λοιπόν, βρέθηκε στην Καλαμάτα για να κόψει την κορδέλα, του μικρού σταδίου που έχει το όνομά της! Μαζί της και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και επίτιμο μέλος του Ακρίτα, Βούλα Κοζομπόλη, καθώς επίσης και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου.
Το Ξενοδοχείο Elite City Resort ανέκαθαν αποτελούσε τόπο διαμονής και προετοιμασίας σηματικών αθλητών και Ολυμπιονικών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στην Καλαμάτα, ενώ μετά την δημιουργία της μόνιμης Έκθεσης Ολυμπιακών Κειμηλίων, το Στάδιο αυτό έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη λίθο στη συνεργασία του Ξενοδοχείου με το Σύλλογο Ολυμπιονικών σε projects που πράγουν τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και τον Αθλητικό Τουρισμό.
Δείτε το παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ