Δυναμικό παρόν των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στα Running Events για το Πρόγραμμα “Τρέξτε με τους Ολυμπιονίκες”

ΣΠΕΤΣΕΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!!! Δυναμικό παρόν των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στα Running Events του Σαββατοκύριακου. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα “Τρέξτε με τους Ολυμπιονίκες” στο ακόλουθο link https://olympicwinners.gr/%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%be%cf%84…/

 

Τρέξτε με τους Ολυμπιονίκες

“Τρέχουμε πάντα για καλό σκοπό”!!!

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες κάθε 4 χρόνια είναι οι πρώτοι λαμπαδηδρόμοι, που τρέχουν για την μεταλαμπάδευση της Ολυμπιακής Φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία προς τον εκάστοτε τελικό της προορισμό.

Μέσω της Ομάδα Δρομέων του Συλλόγου τους, οι Έλληνες Ολυμπιονίκες συμμετέχουν σε όλα τα σημαντικά Running Events της Χώρας, όπου μαζί με άλλους μεμονωμένους, μικρούς ή μεγάλους σε ηλικία δρομείς, μεταλαμπαδεύουν το μήνυμα της Αξίας του Αθλητισμού και του Υγιεινού τόπου Ζωής.

Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνει ο Σύλλογος Ελλήνων σε Αγώνες Δρόμου, που εξυπηρετούν κοινωνικούς σκοπούς για την αρωγή ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς το τρέξιμο, οι σκυταλοδρομίες, οι λαμπαδηδρομίες και ο αθλητισμός γενικότερα, είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, για την γνωστοποίηση κοινωνικών θεμάτων και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Με ιδιαίτερη χαρά θα συναντήσουμε όλους τους δρομείς, στους αγώνες που συμμετέχουμε, ώστε όλοι μαζί να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε, να επικοινωνήσουμε, ανταλλάσοντας απόψεις και εμπειρίες και να παράγουμε κατά αυτόν τον τρόπο την υγεία, την ευεξία και την κοινωνική προσφορά.