ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και τα μέλη του εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό της Χάλκινης Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και τα μέλη του εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό της Χάλκινης Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου.
Η Άννα ήταν συναθλήτρια, φίλη και αδερφή. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ, ενώ θα προβλεφθούν όλες οι ενέργειες τιμής και σεβασμού στη μνήμη της, σε κάθε δραστηριότητά μας το προσεχές χρονικό διάστημα.
Η σκέψη μας και η συμπαράστασή μας είναι τώρα στην οικογένεια και στους οικείους. Στη σημερινή νεκρώσιμη ακολουθία, στις 5:00μμ, στο νησί της, θα παραστούν οι συναθλήτριές της που μαζί κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο στους Αγώνες του Σίδνευ το 2000, Κλέλια Πανταζή, Ειρήνη Αϊνδηλή, Χαρά Καριάμη, Εύα Χριστοδούλου και Μαρία Γεωργάτου.
Το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών θα εκπροσωπήσει η Γενική Γραμματέας Βούλα Ζυγούρη, ενώ παρούσα θα είναι και η Ολυμπιονίκης της Πάλης Μαρία Βρυώνη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.
Top